بمیره همگی جمع شید بریم به نویسنده داستان یک حالی بدیم.با این داستان نوشتنش میبینه مردم از هر کی خوششون میاد سریع میکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:
بمیره همگی جمع شید بریم به نویسنده داستان یک حالی بدیم.با این داستان نوشتنش میبینه مردم از هر کی خوششون میاد سریع میکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:
آسوده بخواب جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دوستام اگر میخواید بفهمید عکس فتوشاپ هست یا نه این برنامه رو دانلود کنید توش آموزشش هم نوشته.
به آسانی تصاویر فتوشاپی،ساختگی،دستکاری و روتوش شده را با مِتُد ELA تشخیص دهید
------------
لازم نیست خودتون رو بکوبید به در دیوار کاملا ساختگی هست(اونجاهایی که سفید هست نشونه فوتوشاپه خود عکس آیتم هم چون روش تغیری نداده و از جایی کنده آورده زده اینجا فوتوشاپ تشخیص نمیده ولی دورش که با فتوشاب همرنگ شده مشخصش میکنه.)
این عکس آوریل تو امضا پست قبل از من که مشخص هست فوتوشاپ نیست.
ویرایش توسط ATER : 06-17-2015 در ساعت 09:51 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
نه دوست عزیز ما که الان نیست این چیزا رو میبینیم قبلا یک امکانی وجود داشت وقتی یک نفر یک ست یا ارکانا میداد ۹ یا ۸ پلیر دیگر همون رو دریافت میکردن و دراپ خیلی درصد بالایی داشت برا همین میگم مربوط به الان نیست توی اون موقع که خیلی هم قدیمی نیست به بعضی افراد خرشانس ست یورسا داد به صورت bundle که uncommon بود اما در واقع alpha بود و 700 key میرفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (06-17-2015)
فایل پیوست 3667
......
یه توضیح بده چی شد من نفهمیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اگه بخوام توضیح بدم اسپویل میشه, شاید هنوز بعضیا ندیدن قسمت آخره فصل 5 got رو
آره داداش اون ست اورسا رو میدونم خیلی گرونه باو. یه ایرانی بود شیر مادرم golden baby roshan داشت،لول بوکش 2700 بود همه آیتم ها از جمله dragon claw همه،ست اورسا تازه platium baby roshan هم داشت
GOD KILL ME?
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اره خر پول زیاده اینا که گفتی سر جمع ما میگیم ۱۰۰ میلیون بشه اگرم چندین کپی داشته باشه افرادی هستن که اینقدر ثروت این مملکت رو چپاول کردن پول تو جیبیشون یک میلیارد هم باشه جای تعجبی نداره در صورتی که ما این ارقام رو تو خواب هم نمیبینیم یادمه یک ایرانی ti4 که کتابش بانس لول داشت اومده بود لول کتاب رو به ۱۰۰۰۰ رسونده و از هر بازی بین ۱۲-۱۳ لول میگرفت البته با کسانی لن بازی میکرد که در رده خودش بودن و به ازای هر لول یک ایتم به صورت رندم گیرش میومده بین این همه ایتم ۱۰۰ ٪ ایتم خوبم یافت میشد . پس پول = شانس عالی . بعد یکی مثل من که سال ها وقت چشام و... رو صرف ترید کردم الان یه ایتم ۱۰۰ دلاریم ندارم خورد خورد بیش از ۳۰۰ باکس باز کردم هیچیم ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©