یه چیزی میگیا .من حتی بازی داشتم یارو تو رنک 4.5 ساپورت پیک نکرده . جالا تو رنک 3.6 نوب نباشه!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه چیزی میگیا .من حتی بازی داشتم یارو تو رنک 4.5 ساپورت پیک نکرده . جالا تو رنک 3.6 نوب نباشه!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقو ما یه دست رفتیم دیشب ، سه تا اسکل نوب عینه خر فید دادن و بعدش هم لیو ..... منو رفیقم (sf) مونده بودیم ، pudge و spirit هم شدیدا پا گرفته بودن ...... به رفیقم گفتم لیو نده وایسا شاید شانس آوردیم ...... اینو که گفتم دوتامون روحیه گرفتیم بعد از 3تا تیم فایتی که بردیم پوش دادیم و به سختی تونستیم ببریم ...... بهترین بازی عمرم شد :motherofgodplz:
همش pa خسته نمیشی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بار بیشتر با یه هیرو بازی کنم اصلا دیگه حال نمیده
Four-Eyes (10-18-2014)
خسته چیه حاجی ...... اگه pa واقعا بود من باهاش ازدواج میکردم ؛ ولی حیف که زن زندگی نیست اگه باهام دعوا میکرد به f میرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از بحث اصلی منحرف نشیم .......... کدومشون خوشمزه تره برا pudge ؟
'ScoOPiNG yO (10-18-2014),Lone MaMaD (10-21-2014)
TideHunterThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
fever361 (10-18-2014)
به لطف این روس های عزیز در طی هفته گذشته mmr ام از 3200 رسیده 2800 یعنی دیگه ...
جالبه هر بار مچه معمولی میرم 100% میبریم ولی وقتی mmr میرم یه چی میشه که میبازیم ...
پیشنهاد کلی بنده برای پلیر های ایرانی. بعد از رسیدن به لول13 یه سفر به U.S.A. داشته باشن 10تا بازیشونو تو US West\East انجام بدن با MMR 5k به میهن اسلامی برگردن در غیر این صورت فراتر از 4k تصورش یکم سخته! البته گرفتنش همانا و نگه داشتنش همانا! :vThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mostafa91 (10-19-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteبنا به توضیحات قبلی مجبور شدم به شما دو عزیز اخطار بدم تا دوستان دیگر متوجه جدیت کار ما باشند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا هم گفته بودم: پست خارج از موضوع تاپیک = اخطار
پ.ن: جای اینجور بحث ها در تاپیک [گفتگوی آزاد] بیا تو بگو الان چه حسی داری... هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©