ًQop ایتم زیاد داره.Tiny بیاد خدا کنه.2 تا ست به درد نخور داره Tiny.
تاینی که ستاش خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوارم زئوس بیاد یه ست نداره بد بخت
آفا حیف که من بوک ندارم وگرنه به qop و zeus رای میدادم
شما دقیقا از tiny چه چیزی انتظار داری که میگی ست هاش بدرد نخورن ؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
شما چه انتظاری از Qop داری؟ست هاش در مقابل ست های Tiny خیلی زیاد و بهترن.حالا چون Qop بیشتر پیک میشه دلیل نمیشه کسی از Tiny خوشش نیاد و pick نکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه Zeus هم اکانا بیاد مثلا میخوان چیکار کننرنگ رعد و برقو عوض کنند یا رنگ ریش هاشو؟
ویرایش توسط UnHoLy666 : 07-02-2015 در ساعت 12:13 PM
Deadking (07-02-2015)
اتفاقا من با tiny خیلی خوب بازی میکنم ولی دلیل نمیشه بگم باید واسش آرکانا بیاد ........ آرکانا ربطی به ست هم نداره چون کلا همه چیه هیرو رو تغییر میده ولی اگه tiny رای بیاره آرکاناش هیچ فرقی با ستاش نمیکنه ( چون در هر صورت سنگه و مگر سنگشو رنگی یا آتیشی کنن ) تنها تفاوتشم با ستاش اینه که عکس اسکیلاشم تغییر میدن یا مگر با دو دست اتک بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا qop اگه رای بیاره میتونن روش مانور خیلی زیادی بدن ..... تازه qop توی تمام ستاش یه شکل بوده و چنان تغییری نکرده ولی آرکانا بیاد میترکونه
zeus هم جای مانور زیادی نسبت به tiny داره حداقل قیافش تغییر میکنه و نسبت به الانش خیلی قشنگتر میشه و اسکیلاشم خوراکه آرکاناس
Deadking (07-02-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©