نقل قول نوشته اصلی توسط Persian Leopard نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این همه قسمت های مهمش رو ول کردی چسبیدی به آخرش ؟ لول
خب تعدادش از 50تا که خیلی بیشتر معمولا وقتی هر پست 400 - 500 تا بازدید داشته باشه یعنی حداقل اون سایت 500نفر بازدید کننده فعال داره خیلی ها هم هستن که فقط میان صفحه اصلی سایت رو میبینن 4500 هم که پولی نیست طرف میگه به جای اینکه بشینم 2 هفته با سرعت 1/4 idm دانلود کنم 4500 میدم با سرعت idm دانلود میکنم حتی امکان داره 450 نفر هم بیشتر خریده باشن (اطلاعی ندارم)
دوم اون سایت دانلود فیلم داره نون مشهور شدنشم می خوره اگه ایشون عرضه داشت می تونست سایتش رو مشهور کنه که زیاد بیان بخرن اکانت (اون سایت دانلود فیلم از روز اول پنشده بیاد وی ای پی کنه)
به زودی هم بنده فایل ها اپلودش تموم میشه و برای دانلود رایگان قرار میدم
اگه یادتون باشه من اول کار با یک پست بسنده کردم ولی وقتی میای به کاربرت دروغ میگی ماهیانه داره 80ت پول میدی یعنی چی به نظر شما؟

یعنی چون کاربر قدیمی هست هرکاری بخواد می تونه بکنه (دروغ بگه پول به جیب بزنه کاربر قدیمیه دیگه)
بعد ایشون از اولین کاربرانی بود که تا یک سایت زد به این انجمن پشت کرد (دیدن همین چند وقت پیش به مدیر این انجمن چی گفت)
الان هر پست 400 تا انلاین داره یعنی 300 نفر خریدن ؟ خیلی ها هستن که قابلیت دانلود 25gb ندارن به این وضع تـ**ی نت . حتی به نظرم 50 نفرم اینو نگرفتن .