نوشته اصلی توسط
velgard
آقا یه مثال میزنم شما فک کن یکی آرایشگاه داره با یه قیچی کلن کار میکنه قیمت قیچی پنج تومن هست حالا ایشون از هر مشتری ده تومن میگیره
والا
خوب اصلن ایشون حتی هزارتومن هم خرج نکرده واسه آپ و اینا ولی چون خدمات ارایه میده پول میگیره
اینطور نیس که فقط کالا رو بشه فروخت انجام خدمات نیز رایگان نمیشه
در مورد نرخ هم خیلی واضحه ایشون واسه خدماتشون قیمت تعیین کرده بی شک هرکسی هم نظر خودشو داره در موردش
من دیگه حرفی ندارم
لول
نه کلان حرفتون اشتباس
اول اینکه من به mr.legendery از عمم هم بیشتر اعتماد دارم
دوم حالا اگه ایشون بیاد بیشتر پول بگیره به نظرتون کلاه برداریه حداقل 3-4 نفر الان هستن تو ایران و سایت های که ریبورن رو برای دانلود گذاشتن اینا هم همشون پولی کردن
که اونا هم بدون خود دوتا گذاشتن برا دانلود که بی ارزش میشه
به نظرم حق ایشون بوده بیاد هر قیمتی دوست داره بزاره برا فروش داره نون زحمتش رو میخوره اون دوستانی هم که اعتراض دارن نخرن تموم شد رفت
من خودم وقتی دوتا ریبورن اجباری شد و کسی بکاپ مجانی نذاشت مجبورم برم بخرم چون همین الان سرعت دانلودم از دانلود منیجر 50 کیلوبایته تو استیم 13kb
من که سایت دیگه ای ندیدم ولی بزودی اپلود میکنم رایگان میذارم بقیه هم استفاده کنن
این حق مردمه کلی حجم اینترنت میدم بخوان پول این رو هم بدن به علاوه که کلی سایت خارجی رایگان هست فقط ایرانیان که میذارن واسش پول میگیرن (تو ایرانم که فقط همین یارو بوده گذاشته یا حداقل فقط من این رو دیدم)
ویرایش توسط Persian Leopard : 08-18-2015 در ساعت 03:24 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد