این حرفهای سعید تایید میشه و هرکسی آزاد هست به هر نحوری که دوست داره عمل بکنه... من نمیدونم موفع اعمال دینی که میرسه هر کسی اختیار خودش رو داره اما موقع محاسبه کار و بار مردم ک میشه همه چی آزاد هست؟ باید ب عرض برسونم اینکار دور از انسانیت هست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاپیک بسته میشه چون دلیلی برای ایجادش نبوده جز فضولی تو کار مردم. من نمیدونم شما که میگی شفاف سازی یعنی مردم رو گوش مخملی فرض کردین و خودتون رو انیشتین؟
این دوره زمونه طرف واسه 100 تک تومن پولش برنامه ریزی کرده و بدون تحقیق و بالا پایین کردن تو ذهن خودش پولی خرج نمیکنه. شما الان برو تو خیابون یک آدامس مفتی بهت نمیدن
بله هر کاری هزینه ای داره اما اینکه نرخش چقدر باشه که باید بگم مگه اینجا صنف یا شورا داره تا قیمت معلوم کنن؟ طرف میتونه جای 2500 بکنه 25000 تومن حالا کسی خواست بخره کسی خواست نخره
یک دانشجو تو آمریکا تو یک انجمن دیگه اومده بود گفته بود آقا من الان 5 سال هست آمریکا درس میخونم انقدر فکر نکنید اینجا تحفه است اینجا هیچی نداره فقط تنها خوبی که نسبت ب ایران داره اینه ک مردمش به کار هم کار ندارن! اینجا آرامش هست که ایران نیست! راست گفته والا اینم نمونش...