کلاهبرداری با روش آقای افسانه ای!

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 25

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Legendary نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    آخر کلام:
    دوستان همینجا دارم میگم گوگل سرچ کنید حتما سایت هایی رو پیدا میکنید که رایگان برای دانلود گذاشتند و مانند خیلی ها از همونجاها دانلود کنید. بخدا خیلی گوشش بازه و زشته برای یکی که هزینه بک آپ رو بخواد از بازیکنان بگیره و توی تک تک پست های بک آپش توی سایتم هم اینو شفاف توضیح داده باشم باز این حرفها زده شه. کسی که پولداره میتونه از جیبش بزاره و هر چند وقت یک بار هم آپدیت کنه.
    ولی واقعا با کمی تامل به پوچی این تاپیک پی می برید.
    اینم پست اول و آخر من در مورد این قضیه بود و تا همینجاشم احساس بچه بودن میکنم توی این تاپیک پست گذاشتم
    این حرفهای سعید تایید میشه و هرکسی آزاد هست به هر نحوری که دوست داره عمل بکنه... من نمیدونم موفع اعمال دینی که میرسه هر کسی اختیار خودش رو داره اما موقع محاسبه کار و بار مردم ک میشه همه چی آزاد هست؟ باید ب عرض برسونم اینکار دور از انسانیت هست!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تاپیک بسته میشه چون دلیلی برای ایجادش نبوده جز فضولی تو کار مردم. من نمیدونم شما که میگی شفاف سازی یعنی مردم رو گوش مخملی فرض کردین و خودتون رو انیشتین؟

این دوره زمونه طرف واسه 100 تک تومن پولش برنامه ریزی کرده و بدون تحقیق و بالا پایین کردن تو ذهن خودش پولی خرج نمیکنه. شما الان برو تو خیابون یک آدامس مفتی بهت نمیدن

بله هر کاری هزینه ای داره اما اینکه نرخش چقدر باشه که باید بگم مگه اینجا صنف یا شورا داره تا قیمت معلوم کنن؟ طرف میتونه جای 2500 بکنه 25000 تومن حالا کسی خواست بخره کسی خواست نخره

یک دانشجو تو آمریکا تو یک انجمن دیگه اومده بود گفته بود آقا من الان 5 سال هست آمریکا درس میخونم انقدر فکر نکنید اینجا تحفه است اینجا هیچی نداره فقط تنها خوبی که نسبت ب ایران داره اینه ک مردمش به کار هم کار ندارن! اینجا آرامش هست که ایران نیست! راست گفته والا اینم نمونش...
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 14 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ABNightmare (08-18-2015),Ajax (08-21-2015),Butcher (08-20-2015),Deadking (08-18-2015),Four-Eyes (08-18-2015),M.Lo4DinG (08-18-2015),Mahdi-Void (08-18-2015),Mars (08-18-2015),Persian Leopard (08-18-2015),Rango.IR (08-19-2015),shavn (08-18-2015),The Viper (08-18-2015),velgard (08-18-2015),[DR.[mmL (08-18-2015)