درسته اینم حرفیه ولی خب es هم حتما یه سری چیزا داره که سیستم تشخیص بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته اینم حرفیه ولی خب es هم حتما یه سری چیزا داره که سیستم تشخیص بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dark Druid - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats اینه بعد من این اک شما رو ادد کردم دوست داشتین تایید کنینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه ادم vhs پیدا میشه با من 2 دست بازی بره hs شم ؟
داداش کسی vhs باشه با شما که normal هستی بازی کنه بازی normal ثبت میشه چون همیشه کمترین bracket ثبت میشه توی هر بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (09-02-2015)
نه اینطوری نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match 1743695446 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
من های شدم تو این بازی چندوقت پیش بوده
دیگه های نشدم
ربطی نداره چون شما خودت hs شدی و اگه بازیو با یه stats خوب میبردی شاید بازیا بعدی هم hs میشدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم شدم ؟ hsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نخندونم خداییش
دوستمون درست شما رو راهنمایی کردن بعضی وقت ها شانسی با یک گروهی میفتی که hs یا vhs هستن در نهایت برای شما هم همون میفته ، در واقع بهتر بخوایم بگیم هر بازی حداکثر bracket رو میده به طور مثال اگر از 10 پلیر 8 تاش vh باشن و دوتا normal ، به اون دوتا نرمال هم vh میده . اگر شما با 4 نفر بری که vhs باشن اونموقع برای شما تغییر میکنه یه نفر بیاد و بقیه نرمال باشن برای شما تغییری ایجاد نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بازم از این شانسا میخوام :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
imba007 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این به نظر شما شانس بالا امودن اسکیل رو داره
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
اگه مسابقه ی سوم رو هم ببری احتمالا hs یا vhs شهنوشته اصلی توسط n.0 [emailThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
n.0 n@me (09-04-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©