sf که به نظر من میبرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما واقعا درمورد اسلارک و ترول و اکس و اسون خیلی تعجب کردم . مخصوصا اسلارک.
sf که به نظر من میبرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما واقعا درمورد اسلارک و ترول و اکس و اسون خیلی تعجب کردم . مخصوصا اسلارک.
واسه بقیه کاربرا اسلارک رو توضیح دادم واسه توهم اسون اکس رو توضیح میدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این که اسون یکی بازی ها بوت مانا بست فقط استن میکرد این طور پا گرفت.
دور های دیگه هم آکس کریپ میزد و نمیزاشت اسون کریپ بزنه ولی بالاخره کریپ ها میومدن زیر تاور و اسون میزدشون درسته اینجوری آکس هم گولد به دست میاره ولی آیتم واسه اسون مهم تره و به نفع اسون هست.
یعنی زمانی که اسون power treads و مدنس بست ult هم داشت یعنی لولش رسید 6 آکس رو میزد فقط باید صبر میکرد کریپ ها بمیرن
Deadking (09-09-2015)
اسون قدرتش به شیشه که اگه اکس یه blade male بیاره اسون مرده که حتما مياره. و اما اسلارک . هرکی میگه ترول اسلارک و میزنه بیاد دوتا دو . چند دست میریم . البته این به بازیکن خیلی بستگی داره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (09-09-2015)
قدرت اکس هم فقط به اسکیل سه هست که اسون میتونه وقتی کریپا مردن اتک بده , تازه اسون آواتار میاره تمامه , بعد تک به تک و بلید میل؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد این پست در رابطه با دوتا دو نیست که میگی هرکی میگه ترول میززنه بیاد دوتا دو , این دوتا هست
Deadking (09-09-2015)
آبجیا و داداشام مگه من چیز بدی میگم?میگم خوب بریم گارنا آیدی بدید بازی کنیم.
داخل دوتا نباید سر احتمالات حساب کرد
نکته دو اینکه ; گفتن با عملکرد فرق داره , میتونی بگی یک میکنم نمیزارم فارم کنی , ولی وقتی موقع عمل میشه میبینی فقط چند دسته اول رو با کمک تاور میزنن و پا میگیرن
Deadking (09-09-2015)
دوتا دو فرقی با دوتا نداره فقط گرافیک بهتری داره و من چون گارنا و دوتا رو ندارم گفتم دوتا دو و اگه آسون آماتور بیاره جلوی کدوم لول رو میخواد بگیره ؟ یکش که از ايميونيتي میگذره همینطور اولتي و هليکسش که فیزیکال هست پس آماتور فقط برای دو اکس که زیاد مهم نیست خوبه و اگه آواتار جلو اکس خریدین پولتون رو هدر دادین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (09-09-2015)
این رو واسه طرف گفتم که گفت آکس blade mail میاره , منم گفتم اسون هم آواتار میاره , دوتا یک که نصبش از دوتا دو راحت تره خوب نصب کن بیا بازی , نمیدونم چرا میگید آکس میبره ولی پلی نمیدید یک نفر هم که اومد پلی داد باخت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دتا نصب میکنی بازی کنیم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©