حیف شد . باید این xboct رو بیرون مینداختن و ترکیب رو دستکاری می کردن . البته الان همه دنباله dendi ان و احتمال زیاد dendi تیم خوبی پیدا می کنه.
حیف شد . باید این xboct رو بیرون مینداختن و ترکیب رو دستکاری می کردن . البته الان همه دنباله dendi ان و احتمال زیاد dendi تیم خوبی پیدا می کنه.
"I'm the beast of bedtime tales."
بعید بدونم دندی در مقابل بازیکن های مطرحی که الان هستن حرف زیادی برای گفتن داشته باشه . هیچموقع یادم نمیره miracle چجوری تنهایی داغونش کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
:smile14:نمیدونم برداشتم غلطه یا نه ولی فکر کنم کلا دوتا 2 ـه برند ناوی منحل شد . البته مطمئن نیتسم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:smile30: من که خودم گفته بودم اینو :smile63:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
خوب من گفتم این شرکت فکر کنم دیگه تیم دوتا 2 تشکیل نمیده . لااقل فعلا . البته مطمئن نیستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
w3c (10-18-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©