هی ...... بعد مدتها اومدیم با اکانت قدیمیمون یه دست pa بازی کردیم ..... 90% تیم فایتارو برده بودیم ولی چون وسط و بالا مگا بودیم نمیتونستیم زیاد پوش بدیم
Match 1962894012 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
هی ...... بعد مدتها اومدیم با اکانت قدیمیمون یه دست pa بازی کردیم ..... 90% تیم فایتارو برده بودیم ولی چون وسط و بالا مگا بودیم نمیتونستیم زیاد پوش بدیم
Match 1962894012 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
trace (11-29-2015)
داد احیانا 2 تا از یارات روس نبودن بیست مستره به نظر میاد فید داده بوده آخه چطور با فول آیتم باختین؟!؟!؟!؟!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز دلیل نمیشه شما تا یک نفرو دیدید نوبه بگید روسه! حالا نمیخوام از روس ها دفاع کنم اما من تو سرور روسیه پلیرهای روسی دیدم که هیچ نمیتونستی مثلشون پیدا کنی... پرو هاشون واقعا پرو هاستن ولی قبول هم دارم نوب زیاد دارن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (11-29-2015)
روس ها 5% واقعا حرفه ای هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
5% خوب هستن
90% نوب هستن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
والا اکثر بازی هایی که کردم روس بودن قسمت اعصاب خوردکن اینه که همشون تو سرور اروپا روسی حرف میزننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteنمیدونم وا قعا چی با خودشون فکر کردن .اکثرا هم بانگار تازه واردن مثلا طرف 1 به 5 میره میمیره بعد تو میکروفون مثل
دیوونه ها داد میزنه فحش ناموس و ... میده.انکار نکن که ندیدی من باهاشون تو مچ افتادم بردیم ولی با اعصاب خراب ،تا آخر بازی طرف چت میداد چون همه میوتش کرده بودن.یه بارم یکیشون که تاینی بود من بدبخت رو انداخت وسط 5 نفر . اضافه کنم اینا ارزش بحث کردن ندارن من فقط آخر بازی ریپورتشون میدم. در ضمن روس پرو انگلیسی حرف میزنه که تعدادشون کمه
ویرایش توسط Fery : 11-29-2015 در ساعت 03:06 PM
برو سرور US west &Eastاز شر اینا خلاص میشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اونجا پینگم 250ه اصلا اعصاب خوردی ای ندارم
The enemy of my enemy is my Friend
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©