Sky هیرو خیلی خوبی هست
SF و Invo هم همین طور ولی بستگی داره کی جلوی شما باشه.
وقتی هیروی melee میاد مید من معمولا AM پیک میدم میرم مید و معمولا هم به هیروی مقابلم چیره میشم.
AM Mid 73%Winrate Kappa
Sky هیرو خیلی خوبی هست
SF و Invo هم همین طور ولی بستگی داره کی جلوی شما باشه.
وقتی هیروی melee میاد مید من معمولا AM پیک میدم میرم مید و معمولا هم به هیروی مقابلم چیره میشم.
AM Mid 73%Winrate Kappa
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام ....اااااا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا meepo باز به پستت نخورده( قصد توهین نداشتما)
یک بار جلوی من meppo باز افتادم تو مید که زد ترکوند البته AM نبودم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
3تا میپو تو مید با یه التمیت sfبه فاک عظما رفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-03-2016),samdeloges (02-02-2016)
دوست عزیز باور کن sf به لول 6 نرسیده 2 یا 3 تا کیل میده به میپو اون موقعس که دیگه لول meepo از sf بیشتره و اولتیمیتش تاثیره انچنانی نداره در ضمن به دلیل اینکه sf اول باید یه قره کمر بده بعد شیش کنه meepo میتونه از شیشش جلوگیری کنه ( با earthbind)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-03-2016)
عزیز هیچ کدوم از هرو ها عالی و بدون نقص نیستن ولی هر کدومشون بازیکن خودشو داره نمیشه اینطور با قاطعیت حرف زدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-03-2016)
*وقتی یک هیرو داخل Net هست Net بعدی skill چنلینگ (channeling) را کنسل نمی کنه شامل teleport هم میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی کم پیش میاد شدو فیند به یه هیرو melee لاینو از دست بده .
------------------------
تو هر پچ بالانس هیروهای مید بهم می خوره بحث بی مورده .
pishva (02-03-2016),samdeloges (02-03-2016)
بدون شک هیرو رنج نسبت به میلی اول بازی برتری دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©