+ Storm Spirit که تو هر پچ شاخ تر میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
+ Storm Spirit که تو هر پچ شاخ تر میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان منو fCB با هم بازی کردیم sf vs lina من sf بودم محمد هم لینا بود، من بازیرو باختم 2-1 تبریک به محمد،ولی فک نکنم خداییش دیگه میشد بهتر از اون با sf بازی کرد، first blood رو زدم ولی بعدش هی لامصب haras میداد 10 heal خریدم با 6 magno برای اینکه نرم بیس،لحظه ی آخر باحال بود شانس بد من 10 ثانیه قبل از اینکه eul من برسه محمد هم خرید این آیتم رو،بعد من فرستادمش توی هوا ulti زدم ولی نمرد اون منو فرستاد هوا stun -ulti then i forced gg
از بین هر کی که تاحالا 1vs1 باهاش بازی کرده بودم بهتر بود ،خودم اشتباه کردم اونقد heal خریدم. درکل خسته نباشی محمد جان ،تبریک..
ویرایش : تازه ریپلی رو دیدم eeee اولتی نکردم اونجا تا اومدم بزنم فرستادم هوا.
ویرایش توسط Apdentist : 09-06-2015 در ساعت 12:44 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
لینا همه ی هیروهای مید رو میزنه . تضمینی تضمینی . ولی تاثیری که توی لیت گیم داره از هیرویی مثل لشرک یا کوئین یه مقدار کم تره . به خاطر همین کم تر نسبت به اون دوتا پیک میشه . خسته نباشین هردوتاتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
خسته نباشید ولی ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطور اس اف 22 مین جلو لینا دووم آورد و تازه فرست رو هم گرفت ؟!
مگه میشه مگه داریم
ویرایش توسط Deadking : 09-06-2015 در ساعت 06:51 PM
چرا نشه؟ اگه هر دوبازیکن،خوب بلد باشن چیکار میخوان کنن خوبم میشه فرست رو هم لینا اومد استان کنه جا خالی دادم بعد 1 زد hp م کم بود ولی coil زدم مرد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
The Viper (09-06-2015)
الچی با باتل خیلی میتونه اذیت کنه هر دسته یونیت ک میاد یک میکنه
Sky هیرو خیلی خوبی هست
SF و Invo هم همین طور ولی بستگی داره کی جلوی شما باشه.
وقتی هیروی melee میاد مید من معمولا AM پیک میدم میرم مید و معمولا هم به هیروی مقابلم چیره میشم.
AM Mid 73%Winrate Kappa
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام ....اااااا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا meepo باز به پستت نخورده ( قصد توهین نداشتما)
یک بار جلوی من meppo باز افتادم تو مید که زد ترکوند البته AM نبودم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بعد از این آپدیت های جدید که اومده از سر گیریه این تاپیک میتونه جالب باشه
بهترین هیرو سولو مید بدون شک باید رنج باشه چون اول بازی هیرو رنج برتری نسبی نسبت به میلی داره
میشه گفت که اسنایپر یا وایپر خیلی رو اعصاب راه میرن
اگه بوچر جلوتون باشه و زیر تاور هوکتون نکنه(اگه کرد که خداحافظ)اسنایپر آسیب پذیره ولی وایپر میتونه بکشدش
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©