نقل و انتقالات تيم های دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 121

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #7

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3659
    هومن کجاست ؟

خیلی در این چند وقت اخیر نقل و انتقالات زیادی شده ولی من چون وقت ندارم بزارم فقط اینو میزارم که از همه عجیب تر بود و پر سر و صداتر

اخراج Misery و w33 از Secret :

“همه چیز برای تمایل EternalEnvy و Puppey برای دوباره بازی کردن با RTZ بود. Universe هم به خاطر دوستی و رفاقت یه جورایی باید می بود، پس باید در این مورد تصمیمی گرفته می شد. من با هیچ یک از بازیکنان تیم مشکلی نداشتم و فکر نمیکنم اون ها هم با من مشکلی داشتن. تیم بعد از باخت در کرواسی در شرایط خوبی بود. از دیدگاه من علت قانع کننده ای برای اخراج بازیکن ها وجود نداشت، مگر این که اون ها فکر می کردند با اون ترکیب شانسی برای بردن TI یا Major بعدی نداریم. فکر می کنم این کارشون احمقانه بود ولی در نهایت تصمیم با اونهاست.”

Misery در این پادکست اعتراف کرد نه تنها از اخراج شدن از Team Secret می ترسیده، بلکه در این مورد تنها هم نبوده، حتی با وجود دوم شدن تیم در Frankfurt Major و پیروزی در Shanghai.

“همیشه از این می ترسیدم که از تیم اخراج بشم چون همه با هم خوب بودیم و داشتیم تورنومنت ها رو می بردیم… یه تیم خیلی عالی داشتیم، می دونید؟ من با قاطعیت می گم که Pieliedie هم مثل من خیلی از اخراج شدن می ترسید. حالا که به گذشته نگاه می کنم، ترس از اخراج شدن از یه تیم خوب و موفق که باهاش کلی تورنومنت برده بودیم یه جورایی فاجعه ـست.”

Misery در پاسخ به دلیل اخراج w33 از تیم Secret و این که احتمال اخراج او هم از قبل وجود داشت گفت:
    “آره، اخراج w33 تعجب آور نبود، چون که آرتور (RTZ) داشت وارد تیم میشد و اون همیشه کری اصلی یا سولو مید بازی می کنه و EternalEnvy هم دست راست Puppey محسوب می شه. از این نظر جواب کاملا معلوم بود.”

تنها مشکل احتمالی که Misery برای اخراج w33 تصور می کند، یک دندگی او است که گاهی باعث “بحث های احمقانه” او با Puppey می شد. Misery اعتقاد دارد w33 از این بحث و جدل ها منظور بدی ندارد اما با این حال می گوید این موضوع دلیل منطقی ای برای جایگزین کردن W33 با یک بازیکن دیگر است. او در ادامه می گوید: “اون با این حال تو خیلی از بازی ها تیم حریفمون رو نابود کرد و یه Major رو برامون برد، پس اونقدر ها هم بد نیست.”

Misery و w33 تنها ۶ روز پیش از اتمام فصل نقل و انتقالات اخراج شدند، و Misery می گوید به همین خاطر ابتدا تصمیم داشت برای مدتی کناره گیری کند یا به گزارشگری روی بیاورد اما خانواده و دوستانش او را قانع کردند که به بازی کردن ادامه دهد. او به شوخی می گوید:
    “اون ها قانعم کردن که از شرایط نهایت بهره رو ببرم. یه تیم تشکیل بدم، مسابقات انتخابی رو ببرم و از Team Secret انتقام بگیرن و از این کارا.”

تیمی که Misery به همراه w33 تشکیل داد Digital Chaos است و هم تیمی های این دو بازیکن Resolut1on, Saksa و Moo هستند. Misery هم اکنون مسئولیت کاپیتانی و درفت این تیم را به عهده دارد.

منبع : بزرگترین سایت مرجع خبری دوتا 2 در ایران

لعنت خدا بر RTZ . آخر بگم که Aui و Bulba به EG رفتند به جای RTZ و Universe .
    ویرایش توسط LA_King : 04-14-2016 در ساعت 08:19 PM
    What happened ? Axe happened