echo saber فقط رو هیرو های Melee کار میکنه LoveThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Get your facts right
اینوکر هم نرف شده , ویژن و بیس اینتل و کست پوینت نرفه دیگه چیه پس؟![]()
echo saber فقط رو هیرو های Melee کار میکنه LoveThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Get your facts right
اینوکر هم نرف شده , ویژن و بیس اینتل و کست پوینت نرفه دیگه چیه پس؟![]()
Apdentist (04-26-2016)
اوا زرشک :دی از اون ایتم یه لحظه خوشم اومده بوداThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرفت درسته ها ولی مشکل اینجاس که نرف داریم تا نرفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اومدن 6 تا بیس اینتل یه هیرو که اوایل بازی مصرف مانا نداره و رشد اینتلشم 4 کم کردن ، اگه دمیجشم باهاش کم میشد یه چیزی ولی اخه از اون طرفم ایس فراگ زده بیس دمیج رو 6 تا برده بالا تا مثله پتچ قبل بمونه و رو لست هیت کردن تاثیری نزاره.
یا مثلا کست پوینت، اولش که من خوندم 2 بار با دقت خوندم که ببینم 0.5 هستش یا 0.05 :دی من دارم دوتا 2 رو با فیکس 0.5 ثانیه دیلی بازی میکنم یه لحظه تعجب کردمحتم میدم هم پاشی بری از یکی مثل چمیدونم w33haa بپرسی میگه جز تغییر ویژن تورناده هیچ اتفاق خاصی برا اینوکر نیوفتاده.
الان od هم به قول شما نرف شده اینوکر هم، این کجا اون کجا
ویرایش توسط Viper : 04-26-2016 در ساعت 09:52 PM
فرقش اینه که هم مانا پولش کم شده , هم Amplification اش کم شده چون اینتل کمتر , Amp که کمتر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونم درسته شاید 0.05 باشه ولی باعث میشه که Instant نباشه و Interrupt شه.
تازه Coldsnap هم Removable شده.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©