نقل قول نوشته اصلی توسط Viper نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله فکر کنم اون روشی که من گفتم یه اینترنت جزئی میخوادش. اینترنتی که میخواد واقعا جزئی هستش و فقط در حد لاگین شدن به استیمه ولی خب نمیشه اسمشو گذاشت افلاین.

برا اینکه تو ریبورن افلاین بازی کنین باید بازی رو که باز کردین کنسول رو باز کنین و توش یک سری کمند تایپ کنین.
اول اگه کنسول فعال نیست فعالش کنین:
از استیم رو دوتا 2 کلیک راست کنین => Properties =>تو تب General گزینه ...Set launch options رو بزنین و توش بنویسین "console-"
بعدش دوتا 2 رو باز کنین فکر کنم کنسول همون اول کار بالا بیاد. خود کنسول یه hotkey برا باز و بسته کردن داره که من نمیدونم پیشفرض چیه چون خیلی وقت پیش عوضش کردم، شما از تو دوتا 2 برید تو تنضیماتش تب Hotkeys پایین To Advanced Hotkeys رو بزنین زیر قسمت Interface گوشه چپ میتونین برای بازو بسته کردن کنسول hotkey انتخاب کنین.

خب ، بعد از فعال کردن کنسول حالا برا اینکه لن افلاین بازی کنیم دوتا 2 رو که باز کردین کنسول رو باز کنین و این کد هارو (دقیقا همینحوری که نوشتم) توش تایپ کنین:

sv_lan 1
dota_bot_set_difficulty x
hostip x.x.x.x
hostport 27015
map dota
1-کد اول قابلیت لن رو فعال میکنه.
2-کد دوم برای وقتیه که مثلا بازی 3ب3 هستش و میخواین بعضی از slot هارو با بات پر کنین. جای x باید یک عدد بین 0 تا 4 بزارید، 0 که bot passive هستش و 4 هم bot unfair. توجه کنین که اگه میخواین به بازی بات اضافه کنین باید بعد از این کد های بالایی کد "dota_bot_populate" رو هم فکر کنم بزنید.
3-کد سوم ای پی هاسته و جای x.x.x.x باید ای پی خودتون رو وارد کنید.
4-کد چهارمم که پورته و هیچی
5-کد پنجم رو هم به محض زدن بازی رو اغاز میکنه.

حالا بعد از اینکه این کد ها رو زدید میمونه اینکه چطوری بقیه به هاست شما جوین بشن ، اونا هم باید کنسول خودشون رو باز کنن و یدونه کمند تایپ میکنن اونم اینه:

connect x.x.x.x:27015

جای x.x.x.x هم باید ای پی هاست رو تایپ کنن
بعد یه مرحله اخری هم میمونه اونم اینه که انتخاب کنین کی جوین Radiant بشه و کی جوین Dire، برای این کار باید هرکسی یه کامند بزنه. برای جوین شدن به Radiant کامند "jointeam good" و برای جون شدن به Dire کامند "jointeam bad"

خب همین بود دیگه، فقط یه سری کامند هستن که تو دوتا 2 سورس وان کار میکردن ولی تو ریبورن مثل اینکه کار نمیکنن مثل "sv_cheats 1" که اگه بزنینش میتونین تو بازی رمز های دوتا 1 مود test مثل (wtf , -lvlup xx , -gold xxx-) رو تو بازی بزنین یا کامند "dota_force_gamemode x" که مود بازی رو هم میشد باهاش انتخاب کرد که به جای x عدد 1 رو میزاشتید میشد allpick , عدد 2 مود cm و 3=rd و 4=sd و 5=ar و .... این کامند باید بعد از کامند "dota_bot_set_difficulty x" میزدید که من تست کردم و تو ریبورن کار نمیکنه مثل اینکه شایدم هم اصلا کامند عوض شده و من خبر ندارم. البته این روش رو برید مود بصورت پیش فرض AP هستش.

واقعا منون که زحمت کشیدی برای این همه راهنمایی.
ولی من این راه رو رفتم به جواب هم رسیدم. یعنی تونستم اینجوری لن کنم و بازی کنم. تو این روش فقط به درد بازی تک به تک میخوره. من میخواستم ببینم میشه اصلا با Create Lobby سرور ساخت بعد با Join Lobby داخل اون سرور ساخته شده بشی؟( به صورت کاملا آفلاین)
این روشی که شما گفتی یه خورده سخته یاد دادنش به بچهای گیم نت. به خاظر همین اصلا بازی نمیکنن.