نقل قول نوشته اصلی توسط Viper نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زنده باشن بچه های گیمنت :دی
متاسفانه ولو هنوز راه رسمی برای لن بازی کردن افلاین اضافه نکرده، راه رسمی یعنی همین که دوتا۲ رو باز کنی بتونی با دکمه create lobby بری لن بازی کنی....بخاطر همین فعلا راه غیر رسمیش هست که اونم با کونسوله، اگه تو گیمنتتون کانتر باز باشه معمولا با کنسول اشنایی دارن.
راستی بازی تک به تک که گفتی یعنی چی؟ یعنی بیشتر از دو نفر نمیتونن جوین هاست بشن؟والا من این یه مورد نمیتونم تو خونه تست کنم ، یعنی نفر سوم به بعد هرکی بخواد چوین بشه ارورری چیزی میده؟
راستی اینو هم یادم رفت بگم سعی کنید اون سیستمی که از نظر سخت افزاری تو گیم نت از بقیه بالا تره رو هاستش کنید.
بازم به امید اینکه ولو به روزی مثل این قابلیت لن رو اضافه چون واقعا نیازه..... شمام همونطور که قبلا گفتم با یه اینترنت خیلی جزئی میتونید از طریق create lobby لن بازی کنید متاسفانه بهترین راه رسمی ای که ولو گذاشته فقط همینه.
بلاخره تونستم
ولی به همون روشی که تو گفتی. یعنی اینترنت شیر کردم انلاین رفتم تو بازی create lobby رو زدم ساختم و از یه سیستم دیگه جویین دادم و بازی کردم. با این جور جویین شدن تنها مشکل اپدیتای دوتا 2 هست. که هر چند روز یه بار هی باید اپدیت کنم و رو همه ی سیستما بریزم که وقت و حوصله میخواد.
درباره تک به تک که گفتم مشکل تایم انتخاب کردن هیروهاست. تا یخواد یکی جویین بده تیم انتخاب کنه طول میکشه. تایم تموم میشه خلاصه بخوام بهت بگم خیلی دردسر داره.