secret حذف شد؟!
lb 2-1 wings برده که!
گروه A
گروه B
گروه C
گروه D
secret حذف شد؟!
lb 2-1 wings برده که!
این تورنومنت ها در مرحله گروهی حذفی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 تیم اخر playoff رو از lowr bracket شروع میکنن
2 تیم اول از upeper bracket
الان secret از lower شروع میکنه
ویرایش توسط The Viper : 06-03-2016 در ساعت 10:55 PM
یادتون نره دوره اول رو OG از lower امد به فینال و قهرمان شد.
فرانکفروت عجب چیزی بود
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
secret نظر منو بخواید به بد تیمهایی خورد.
wings و na'vi از مدعیان امسال هستن. من قبل از شروع بازیها هم گفتم Dendi خیلی تغییر کرده چون در بازی کردنش یک انگیزه دوباره میبینم.
بعد از ti3 دیگه dendi اون dendi نشد تا 3 سال بعد که امسال باشه واقعا هم طبیعی هست. بازیکن پر افتخاری هست و از اون قدیمی های دوتاست.
بازی اول رو انقدر قشنگ جلوی secret بازی کردن که من واقعا حال کردم. قشنگ میشد تجربه و تسلط بالای بازی رو تو Dendi دید. حتی واسه lion ریسک نمیکردن و void 6 میکرد
بازی اول wings و secret هم واقعا من شاخ درآورده بودم. slardar اول بازی 2 و 3 میگیره و fb! پشت سرش تو river هم bh 2 نداره و توی lvl 3 رفته 3 و 1 گرفته که ppy رو میکشن. از اونورم dis blink گرفت چه فاجعه ای شد واسه jugger...
قدرت بازی انفرادی ندارن همونطور که بازی بعدش universe راحت از مانا نداشتن bane سوء استفاده کرد اول کریپ های lane رو کشید بعدش هم spec رو کشت. تو این سطح این حرکته فحشه! spec safelane به bat بمیره... بازی تیمیشون واقعا قویه که گیم 3 ثابت شد.
از Na'Vi هر چی بگم کم گفتم. perfect فقط perfect
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Apdentist (06-04-2016)
Liquiiiiid Liquiiiid
ساعت 6:33 بیدار شدم بازی هارو ببینم
اینو بگم درباره دیروز که یادم رفته بود گیم اول سکرت- ناوی EE SAMA درفت می کرد و PHASE اول درفت جلوی ناوی io بن نکرده بود.
پخش مسابقات عاليه انصافا
نه مشكلي هست نه حاشيه اي
Shanghai پر مشكل بود ولي اين major نه مشكلي فني داشته تا الان نه انفاقي افتاده
Eg هم كه ...
بازي mvp و lgd خيلي زيبا بود
Team Secret
bayani (06-04-2016)
من بازی اول tl و alliance رو دیدم و بعد خوابیدم
من که گفتم alliance , صد درصد میزنه!فایت های اول گیم رو راحت میزد ولی واقعا بازی که یه کم طول کشید قدرت درفت kky رو می شد دید!
خیلی خیلی درفت قوی ای بود!
کاملا با محمد موافقم،دندی واقعا عوض شده،اصلا یه چیز دیگه ای شده من و فک کنم 90 درصد کسانی که ناوی رو دوست داریم فقط به خاطر وجود دندی هست،یه مدت خیلی خیلی ضعیف بود ولی الان واقعا دوباره به اوجش برگشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طرفدارای navi اینقدر کری نخونن که فاتحش خونده شد.چرا؟ چون خورد بهOG!
OGهمیشه خیلی عالی جلوی ناوی پلی میده و احتمال صعودش بیشتره
غیر ممکنه og بتونه از ناوی ببره!
og خیلی افت داشته ...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©