عه راس میگی چرا من اینقد عقبم ؟
بازی اول رو کی برد؟1-1ـه؟
گروه A
گروه B
گروه C
گروه D
عه راس میگی چرا من اینقد عقبم ؟
بازی اول رو کی برد؟1-1ـه؟
هردو naviThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ناوی رفت upper
Team Secret
opaa opaa Dendi
خواستم یه چیزی به طرفدارای سکرت بگم البته الان اول تورنمنت و حتی اینجا نتیجه نگیرن شاید تو ti ببرن. ولی چیزی که چند تا از بچه ها یا حد اقل من درباره سکرت جدید می گفتیم دقیقا همین بود. گیم 2 جلوی ناوی یک مثال کامل از EE sama و artz بود. یادم میاد به artz به خاطر اینکه چند بار از یک جا می مرد کلی تیکه میگفتند و من کلی از استریماشو دیدم artz فکر می کنه اگه یک بار مرد مثلا کاریش ندارن میرن لاین های دیگه و این جوری نیست و 3بار مرد تو early game
EE sama هم که خودتون دیدین تو گیم 2 و اینم بگم که خیلی زوده ممکنه این تیم قهرمان بشه ولی وقتی ما میگیم مشکل دارن این پلیر ها به هم نمی خورن بقیه فکر میکنن سر rwitch یا baybe rage بودن و این حرفاست.
Classic artour = rage quite and dat jacky lamo pause
این N0tail هم بعضی وقت ها حرکت های EE رو میزنه یه تیم رو کلا به فنا میده
AC + Shiva برای ALC بعد یه BKB نداره همه stun هاش تو سر خودش میترکه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
واقعا خیلی این notail بازیش افت کرده چند تا تورنومنت پشت سر هم که داره بد بازی میکنه
من که چشمم هم اب نمیخورد بیاد بالا og . تنها امیدم هم به خاطر پلی miracle بود
ببینیم بازی دوم empire رو می بره یا نه
من فك ميكردم اينا از شانگهاي تا مانيل داشتن تمرين ميكردن تو اون gaming house شون
نگو مگس ميپروندن
خيالي نيس
Team Secret
اقا من زیاد دنبال نمیکنم بازیارو...... میشه یکی که دنبال میکنه بگه تیم Vega چی شد؟ کجا هستن الان؟ دیسبند شدن؟ اگه شدن بازیکناش Mag و Solo کجا رفتن؟
miracle عجب hsukar بازی کرد
1 جا بود هی empire دونه دونه میومدن میمردن اسپان میشدن دوباره هی تکی میومدن میمردن یاد بازی pub میفته ادم
البته چون گیم 3 بود و بازنده میرفت lower استرس طبیعیه ولی نه در این حد
اره خیلی خوب بود
empire هم هر چی لاین عوض کردن بازم نتونستن فارم کنن
کلا بازی قبلی به این راحتی بردن ، بازی آخر هم راحت واگذار کردن
واقعا درفت و انالیز مهمترین فاکتور توی مسابقاته تا بازی و لول پلیرها
تنها اميدم اينكه
og هم از lp قهرمان شد :دي
Team Secret
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©