دقیقا . منم میگم Na'vi میبره
i Love Dendi xD
گروه A
گروه B
گروه C
گروه D
دقیقا . منم میگم Na'vi میبره
i Love Dendi xD
GG Na'Vi !!!!!!!!!
خدایی تنها تیمی بوده که همیشه قلبی دوستش داشتم امیدوارم به همین شکل هم بدون باخت بمونن و برنده بشن . علاوه بر اینکه dendi خیلی دهن سرویس کن بود تو بازیاش ساپورت اکبر و بازی ditya ra هم خییلی خوشم اومد مثل همیشه.
Drem league و چند بازی اخر و یادتون رفته که navi جلوی OG خیلی راحتrekt شد?
من نمیدونم چه جوری هست تاnavi یه تیم خوب رو میبره و dendi یه حرکتی میزنه همه رو جو میگیره و میگن Navi is back در حالی که اخرش هم هیچی نمیشه . گذشت اون چند سال پیش.
دلم میخواد فقطmiracle جلو navi به جای کری بره مید تا دهن dendiرو ببینین چطور سرویس می کنه
ویرایش توسط bayani : 06-06-2016 در ساعت 05:19 AM
بازی Navi OG چه روزیه ساعتش هم بگین مرسی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
og vs navi حدود 5 روز دیگست فک کنم!
توی gosugamers که برید همش نوشته 1d 1h من هم دیروز هم امروز نوشتم همینو نوشته ولی 2 روز پیش نوشته بود 1w 1d !
Na'Vi میخوره بنظرم
OG رو فعلن فقط newbee و tl میتونن بزنن
من فقط میخوام secret حداقل اینطوره بد حذف نشه
حداقل empire رو بزنه
Team Secret
bayani (06-06-2016)
توی joindota هم زده 23h 45m !
ممکنه همه ی این بازی ها از طرف سکرت Tactical باشه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم اینه یجورایی Puppey دلش نمیخواد Strategy های اصلی خودشو لو بده
به ریسک این که بری lower نمی ارزه با یه بازی حذف میشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
برای اینکه به خودم روحیه بدم همیشه به این مورد فکر میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی به قول ater ریسک بزرگیه
Team Secret
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©