a4tech فقط سری bloody بقیه موس هاش مسخره بازیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این موس تقریبا مثل bloody V8 هست.
a4tech فقط سری bloody بقیه موس هاش مسخره بازیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این موس تقریبا مثل bloody V8 هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad_ai69 (08-07-2016),Viper (08-07-2016)
یه سوال ماوس razer deathadder chroma مال دوتا خوب هسش؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره من از سری bloody یه ماوس دارم / ازش راضیم . پیشنهاد می کنم
"I'm the beast of bedtime tales."
مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دربارهٔ موسهایZowie اطلاعاتی دارین ؟ خیلی از پروهای Overwatch از این سری موسها استفاده میکنن .
من هم Deathadder داشتم هم Rival نظرم روی این هست که Rival به مراتب بهتر هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هم جنس بدنه ، هم دقتش ، هم کیفیت ساختش هم نرم افزارش
فقط رایول یه مشکل داره اون هم گریپ های بقلش هست (اون پلاستیک های بقلش که دونه دونه روشون دارهی جایی که شست قرار میگیره رو میگم که بهش میگن گریپ) اون قسمت سریع میره.
دقیقا موس هاش کپی از روی موس های Steelseries هست مخصوصا sensi.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (08-07-2016)
ATER
رمو فرستادم واسه لیون می گن رمی نداریم که به مادربردت بخوره قدیمیه مادربردت فک کنم نمی دونه طرف : / ببین رمه دیگه تو لیون پیدا می کنی .....
گرفتاری شدیما ...
مسخره بازیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم روی سیستم خیلی خیلی قدیمی رم گذاشتم که طولیدش برای دو سال پیش بوده
احتمالا باید بورد ببری بازار دنبال رم دسته دوم باشی با این حساب
ATER (08-07-2016)
پاور رو 450 بردارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Corsair VS450 قیمت 155 (همین 450 وات هم برای این سیستم زیاده)
کیس هم گیرین Z4 (حتما این مدل رو بگیر توی این رنج قیمتی یه سر و گردن از همه بالا تره)
مادربورد هم ASUS B150M-A قیمت 350
یا اگر میتونی بیشتر خرج کنی
ASUS B150 PRO GAMING D3 قیمت 405
به نظر من SSD رو ارزون تر بردار ولی مانیتور رو FullHDبگیر
Benq VZ2350HM با قیمت 570 چیز خوبیه
SSD هم میتونی Adata SP550 120GB بگیری قیمت 180 ، قیمت نسبت به کارایش عالیه
این تاپیک هم حتما مطالعه که خیلی خیلی مهم هست برای کسانی که تا حالا SSD نداشتن
تنظيمات بهينه سازى SSD براى ويندوز 7 و 8 و 10 - قطعات و دستگاههای ذخیره سازی - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
اگر منطقه شما تیپاکس داره از همون لیون بخر بگو با تیپاکس بفرسته برات بدون کوچیک ترین مشکلی میرسه دستت
اگر هم توی راه مویی از سر قطعات کم بشه خود لیون پیگیر میشه
برای یکی ماینترو 800 تومنی فرستاده بودن انگار توی راه ضربه خوده بوده پنل مشکل پیدا کرده بود ، درجا پس گرفتن یه آک دیگه بهش دادن در صورتی که سام سرویس هم به گردن نگرفت پست هم به گردن نگرفت ولی خودشون هزینه رو از جیب دادن(خودم اون روز توی دفتر طرف شاهد بودم)
A_W_Z_2 (08-07-2016)
سیستم خوبیه. چندتا پیشنهاد:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- کیس 180 تومنی برای این کانفیگ خیلی زیاده. اگر علاقه شخصی به این کیس خاص نداری به جاش یه کیس 70-80 تومنی بردار و cpuرو بکن core i5
- مادربرد Asus H110-Plus
- رم مدل های CL15 بردار. مثلا Gskill aegis یا Ripjaws
- هارد و اسپیکر و اینا هم ننوشتی
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
A_W_Z_2 (08-07-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©