This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم رم رو اگه میتونی رو یه سیستم دگ امتحان کن یا پشتیبانی تماس بگیر
گرافیک رو هم چک کن خوب جا خورده باشه
سوال :: بوق ممتد هنگام روشن شدن مادربورد
میگم رم رو اگه میتونی رو یه سیستم دگ امتحان کن یا پشتیبانی تماس بگیر
گرافیک رو هم چک کن خوب جا خورده باشه
سوال :: بوق ممتد هنگام روشن شدن مادربورد
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-02-2016)
اینو دیدم اول یاد خودت افتادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببینم تا امشب چی کار می تونم بکنم . شانس اوردم جعبش رو پاره نکردم . امید وارم پس بگیرن ...
سیستم دیگه ندارم . گرفیک مشکل نداره با رم قبلی راحت بالا میاد ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون پیج رو ببین حتما ببین چه بوقی میزنه حتی اونم نوشته! این رم تو اسلات میره خوب؟
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
تو جا خردن مشکلی نداره . تعداد بوقا +20 هست خیلی هم سریغ بوق می زنه نمی شه شمردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز زنگ زدم بخش فنی طرف گفت مادر بردت قدیمیه اما رمت جدیده اینا بگیر نگیر دارن . بعد گفت چون مشاوره نگرفتی خودت گرفنی باید تحقیق می کردی ... خلاصه قبول کرد رمو عوض کنن ولی پول پستو خودم باید بدم
65+ 9+10.200+9 + یه مقدار پول اضافی که احتمالن باید بزارم رو رم جدید - 30 تومن حمل و نقل برام تموم شد
من 6 روز نبودم این تاپیک چه پر طرفدار شده
بله اجرا میکنه ولی نگیری بهتره سی پی یو AMDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Cougar 200mThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای گیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میندازه کناره اون یکی رمت؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها باید بگذاری
اگر مشکل پا برجا بود همه رم ها رو از روی سیستم بردار بعد باتری مادربورد رو دربیار بعد از 5 جا بزن رم جدید رو بگذار روش روشن کن
عجیبه اولین باری هست که میبینم یه رم DDR3 رو بورد DDR3 نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موضوع برداشتن باتری رو تست کرده بودی؟
ویرایش توسط ATER : 08-04-2016 در ساعت 08:06 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad_ai69 (08-05-2016),Viper (08-04-2016)
من نمیدونم چرا این تجّار عزیز هرچی موس overprice اشغاله وارد میکنن اونوخ چیزایی مثل
Redragon M902 SAMSARA
Zelotes T90
Zelotes 5500 DPI
Allreli SK-T2 Gaming Mouse
تو بازار نداریم
Apdentist (08-04-2016)
رهی (08-05-2016)
چه سیستمی پیشنهاد میدی برای دوتا با بالا ترین تنظیمات گرافیک با همین مقدار بودجه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام خسته نباشید
من یه سیستم به مشخصات زیر دارم و می خواستم بفهمم گلوگاهش کجاست البته من اطلاعات کافی در این باره ندارم
GIGABAYTE GA-945PL-S3P
AMD Readon HD 5450 2GB
Ram 2×2 Geil
intel doul core pentium Dual E2180 @2.00 GHz
دیگه ولی میخواستم بگن سرعتشششششش افتضاحه فوقلعاده افتضاح کامپیوتر یکی از آشنا ها بود رمش ۱ بود و خیلیی ضعیف تر از کامپیوتر من بود ولی خیلی روون و خوب اجرا می شد نمیفهمم دلیل کند شدنش چیه من فک میکنم که مادر برد یا سی پی یو هستش بعد اگه بخوام آپدیتش کنم لطفا میشه بگید چه چیزییش رو باید آپدیت کنم و چقدر بودجه لازم دارم که از سرعت slowmation در بیاد واقعا سرعتش افتضاحه
با تشکر
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©