دوتا ۲ پچ 7.00 - آپدیت ها + بحث و گفتگو

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 533

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    4415
    نقل قول نوشته اصلی توسط pishva نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    واقعا از حرف بعضیا خندم میگیره!!هسته بازی تغییر کرده!!!!!!!!!!!!الان اینوکر کلاشینکف دستش گرفته ؟؟
    به نطر من نباید این همه تغییر رو یهو تو یه patch بیرون میداد،مثلا BAkcpack رو واسه یه patch دیگه میاد بیرون.شایدم میخاسته واسه7.00 بودن کلی تغییر داده باشه.
    اگه Icefrog هیروی اینوکر رو الان بیرون میداد باز یه عده میگفتند:هسته ی هیروها تغییر کرده و یه هیرو نباید بیشتر از 4-5 تا اسپل داشته باشه.
    IceFrog نه واسه من،نه واسه همه ما دعوت نامه نفرستاده که بیا تروخدا دوتا بازی کن من لنگ شما هستم!!!!!!تا بوده همین بوده!اون آپدیدت میداده و ما هم بازی میکردیم.
    به غیر از این patch و این حرفا موندم چرا وقتی بعضیا با patch و Dota حال نمیکنن بازم بازی میکنند،اونم از نوع Try hard.خوب داداش گلم delete کن،خودتم رو راحت کن.
    نقل قول کن مستقیم بگو راحت باش . ۴ ساله به بازی وابسته شدم یه بار ۴ ماه ول کردم ولی باز برگشتم با اینکه میدونم اعصابم خورد میشه ولی دست خودم نیست اعتیاد به بازی دارم .لذت نمیبرم ولی بازی میکنم.قبلا ۷ ساعت در روز و بازی میکردم . الان کمش کردم ۱ ساعت در روز.ولی ولش نتونستم کنم.اگه بتونم ۱۰۰ درصد دلیتش میکنم و از خوابه.
    ویرایش توسط Fery : 12-12-2016 در ساعت 09:43 PM