یعنی حالا حالا باید اپدیت کنی چون خیلی چیزا فیکس نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی حالا حالا باید اپدیت کنی چون خیلی چیزا فیکس نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو یکی از کانالا دیدم از پروفایل میراکل عکس گذاشتن پست زده بازی قارچ خور بهتر از دوتا س )
Mohammad_ai69 (12-14-2016)
کی آپدیت ها تموم میشه
ممد ؟:s بازگشتی به دوتا یا عکس یه نفر دیگس ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعلا يه 10 روزي 200 مگ 200 مگ داريمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هميشه همينظوري بوده بعد آپديت هاي بزرگ هر روز آپديت هاي جديد براي برطرف شدن مشكلات بازي مياد و اونقدر ادامه پيدا ميكنه تا بازي به يه تعادل نسبي برسه
من خودم تو همين يكي دو روز كلي باگ ديدم
چه تو خود بازي چه تو منو و ...
Team Secret
dark druid (12-14-2016)
6 گیـگ رو کامل دانلود کردم بعدش Play که میزنم این رو میاره ؟ کسی میدونه مشکل از چیه؟
روی این پچ حد اقل سه ماه کار کردن خیلی باگ نداره ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بات ها باگ دارن فقط ...
--------------------------
soul keeper مگه دیروز بازی رو پاک نکردی ؟
این 6 مانکی بدرد نمیخوره که ! 1 اتک بخوری چند ثانیه بعد دوباره اتک میزنه ...
آرکانای ماکی عجب چیزیه ! هر بار که آلت بگیری شکلش عوض میشه ... قشنگ ترین آرکاناس از نظر من !
عکس بازی دیگست اما خوب هنوز هم نرفتم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مانکی کینگ هم هیروی عجیبی هست یعنی چی که به کوریر و ایتم و ران ها تبدیل میشه چه چرت و مسخره التایمت اش رو هم فک کنم از روی التایمت ریکی ایده اش رو گرفتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مپ هم واقعا چرت شده مید کلا به فنا رفته از اون ور هیرو های جنگلر خیلی راحت ایتم میارن یعنی نمی تونم بگم این تغیرات واقعا افتضاحه اتفاقا خوب هست ولی برای کسایی که تازه بازی رو شروع کردن با این اپدیت کلا اصلیت دوتا رو چلوندن بهش کنجد مالنودن تو زعفرون خابوندن
از دید من زیاد تغیرات خوبی نبوده شاید خیلی ها از این تغیرات استقبال کنن ولی من همون مپ 2 سال پیش رو ترجیح میدم ولی چه کنیم دیگه نمشیه ولش کرد این لامصبو
smartmob (12-14-2016)
صبح 2 تا بازی نگاه کردم جفتشونم sf داشت که یا am رو میزد یا jugger و arc رو...یعنی از lvl 20 به بعد که تلنت +2 damage per soul رو میگیره خیلی قوی میشه (حالا بدون آقانیم). talent lvl 25ش هم کنار hurikan pike خیلی خوبه
monkey king هم مثل اسمش فقط یک جوکه! احتمال زیاد بچه ها زیاد دنبال این هیرو خواهند بود...
بازی یک خورده مشکلات داره هنوز. مثلا این kill ها و اینا که گوشه تصویر میاد میره توی نوشته های مثلا net worth موقع watch
اصلا kda هیرو رو هر چقدر گشتم نتونستم پیدا نکنم! range اتک دهیشون هم نمیشه دید...
مپ جدید هم خیلی juke path داره. یعنی اگر vision/detection نباشه اصلا نمیشه طرف رو پیدا کرد...مخصوصا تو شب. این پله ها هم توی vision و evasion خیلی مؤثره
در آخر هم بگم این مدل slardar اصلا به اون به صدا نمیخوره :دی این مدلش بیشتر شبیه slardar female هست تا male
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
amirehsan (12-14-2016),A_W_Z_2 (12-14-2016),erebor (12-14-2016),Mohammad_ai69 (12-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©