الهی بمیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteحتما حقتو خوردن تقصیر این نوباست نمیری بالا
![]()
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
الهی بمیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteحتما حقتو خوردن تقصیر این نوباست نمیری بالا
![]()
این (داخل تصویر زیر) اون کسی که بهش پول داده فکر کنم بالای ۲۰۰ دلار بوده و احتمال زیاد طرف میره که divine کنه براش رنک رو...تاریخ روزایی که rank گرفته رو نگاه کنید.
به طرز عجیبی خوب بازی می کرد گفتم بزار پروفایلش رو ببینم که متوجه شدم با اکانت کسی بازی میکنه و booster هست...
پنهان کننده: تصویر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (01-17-2018),samdeloges (01-17-2018),Viper (01-17-2018)
يه راه ديگم برا تشخيصش ورستيليتيه كه چسبيده به ابتدا يعني فقط با يه هيرو پلي ميده كه نمونه بارز از يك بوسترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
FCB (01-17-2018)
امروز یکی دیگه هم به تورم خورد. همینجوری offlane حریف رو solo kill می کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی واسه کسی بازی نمی کرد و smurf بود داشت می رفت بالا که بعدا" بفروشتش...
جالبه پروفایل استیم رو پراویت کرده بود و دوتاباف هم نداشت...
ولی در کل تا هر وقت که این چیزا باشه این بازی بالاخص matchmaking هیچ وقت درست نمیشه...مگه اینکه طرف به کل قید rank بازی کردن رو بزنه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
samdeloges (01-18-2018),Viper (01-18-2018)
من يه هوسكار ميد خورده بود با هام يار بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ايزي وين بود هي ميگفت فست پوش فست پوش همه چي عالي داشت گيم توي بيس دقيقه تموم ميشد سر اينكه گفته بود all bot بعد وايپر و كينگ رفته بودن رو باراكساي تاپ رفت تو بيس حريف آيتماشو پياده كرد
من ميرانا بودم ديد بازم حريف نميتونه بياد جلو يه جم هم خريد داد بهشون براش مهم نبود گيم همه رو هوسكار ميرفت ميد كه سريع تموم بشه بره ٢٥ تاي بعدي
Audrey Hepburn
بوستر میدونم کیا هستن و چه کارایی میکنن ولی فرقش با بازیکن چیه که با یک یا چند بازی رنک اپ میکنند
خب بوستر يه پليره كه سطحش از رنكي كه داره در حال حاضر توش بازي ميكنه بالاتره درنتيجه ميتونه رنك اون اكانتو افزايش بده و حتما هارد كري بازي ميكنه كه به چهار نفر ديگه زياد كاري نداشته باشه و فقط هم يه هيرو پلي ميده كه خيلي بلده چيز زياد عجيبي نيست ولي اگه كسي يك هيروي هارد كري رو خوب بلد باشه و فقط همونو توي رنك پلي بده معمولا ميبره و رنكش افزايش پيدا ميكنه مثل بوستر با اين تفاوت كه پلير معمولي اون هيرو رو در سطح خودش يه كم بالاتر بلده ولي بوستر چند بازه ي رنك، رنكش بيشتره سريعتر موفق ميشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
Alx (06-06-2018),erebor (06-06-2018),Soul Keeper (06-06-2018),Viper (06-07-2018)
میشه بیشتر توضیح بدید؟v.p.n ّران کنم پینگمو خراب میکنه نمیتونم پلی بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©