@pishva خیلی عجیبه
به قول محمد تا آخرش برو ببین چی میشه
باز شانس آوردی مثل مال من نشدی یکی از همون اول بازی بگه نزارید این core بره smurf ـه
@pishva خیلی عجیبه
به قول محمد تا آخرش برو ببین چی میشه
باز شانس آوردی مثل مال من نشدی یکی از همون اول بازی بگه نزارید این core بره smurf ـه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
به زودی اکانت جدیدم رو میدارم با بدترین شرایط win rate 45 درصدم نی و.... به عمد اینکارو کردم پیشنهاد یکی از دوستان بود که بدترین بازیو انجام بدم بعد اون ۱۰ تا رو عالی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی جالبه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گیم اول رو Avg 4900 و 9 تا گیم بعدیش رو هم بین 4000-4200 انداخت.آخرش هم 4600 داد
من که گیج شدم و هنوز میگم مرگ بر والو،مرگ بر آمریکا.
الان اگه بخوای با یه اکانت جدید رنک مچ و باز کنی چند روز طول میکشه فک کنم الان لول 20 باز میشه
میخوام یه اکانت جدید بزنم اما سختم میاد این همه لول اپ کنم)
ایدی جدید من 4170 شد البته با خراب کردن و نت خودم ولی پروفایل دوتاباف رو چک کنید gg win rate و.....
لینک
قصد دارم بوستش کنم برا خودم ببینم خدا چی می خواد
samdeloges (12-21-2016),Sharingan (12-22-2016),smartmob (12-22-2016)
دادا چند روز طول کشید تا رنکت باز شه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دوتا اکانت لول 1 از سال 2013 دارم حسش نیست رنکشونو باز کنم اگه بگی مال تو چن روز کشید ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته با توجه به میزان وقت گذاشتنت به اک جدیدت
در ضمن عذر میخوام در 2 پست سوال پرسیدم میخواستم بزنم ویرایش پست که اشتباهی پاسخ نقل قول زدم )
تقریبا 130-150 بازی نیازه و روزی 2-3 بازی میکردم یک ماه ، اما میتونی پارتی بری که حوصلت سر نره یا اینکه بازی ها رو ببری بیشتر بهت xp میده و سریع تر لول میره بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
smartmob (12-22-2016)
همشو که خوب بازی کردی فید نداده بودی ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
------------------------------------------------------------
کلا رنک به tbd نیست به بوستشه !
کسی که رنکش رو از 3000 هم بکنه 3500 خیلی بهتر از منه که بعد از چند ماه رنک از 4300 بشه 4100 ...
من سال 2012 که شروع کردم به دوتا 2 اکانتم اول رنکش بود 2200 فکر کنم دقیقن یادم نمیاد واقعن خسته کنندست خیلی نوبن اصلن نمیشه بازی کرد به هر حال یه مدت هم شد 1500 الان باز کردمش 2700 واقعن به یه بدبختی دیگه حوصله بازی ندارم خیلی بد بازی میشه هیچی حالیشون نمیشه ولی اصلن نمیدونم tbd یا بوست و اینا چیه ... کسی هست راهنمایی کنه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©