خوب تو proهستی و سیستم ات خوبه حداقلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب تو proهستی و سیستم ات خوبه حداقلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (03-05-2017)
سیستم خوبه ولی اگر پینگت خوب باشه از سیستم عالی بهتره ، من هرچیزی که دست خودم باشه سعی میکنم بهترینش کنم اما واقعا اینترنت دست خود ادم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا چرا یه سری درک نمیکنن که نرمال مچ جای امتحان کردن چیزای جدیده و اگر کسی بد بازی کنه نباید سرزنشش کرد؟
برای اولین بار ریپورت شدم اونم نه یک دونه بلکه پنج تا ولی خب خیلی زور داره...از اول بازی بهشون میگی که اقا من با این هیرو اولین باره که دارم میرم و احتمال گند زدن زیاده،شما هم حرص نخورید انقدر...بازی رنک نیست...طرف از همون اول شروع میکنه flame کردن...اخرش هم من ریپورت میشم و یه هفته باید با retard squad بازی کنم
ویرایش توسط ToriN : 03-06-2017 در ساعت 03:31 PM
bot match برای تست هیروی جدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی normal match هم درسته رنک نیست ولی نباید خیلی بد بازی کنی ریپورت بشی !
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (03-05-2017),Apdentist (03-04-2017)
منظورم بعد از چند بازی رفتن با بات هست بابا...کلا خیلی ها استفاده ریپروت رو نمیدونن چیه...خودش نوشته...یا کسی که از عمد فید بده یا توی چت و وُیس اعصاب همه رو به هم بزنه یا عامدانه از لول هاش برای گند زدن به کار بقیه استفاده کنه(مثلا یه np باهام بود یه بار هر وقت میخواستم کسی رو بکشم دورم درخت میکاشت ).This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قرار نیست همه مثل ارتیزی بازی کنن که...همگی بازی بد داشتیم و از عمد هم نبوده ولی این توی کله بعضی ها نمیره...اصلا ما به کنار...همینا وقتی با کسی بازی میکنن که اولین بازیش هست و صرفا به خاطر مهارت پایین هم بد بازی میکنه کل خانوادش رو به فحش میکشن و هی میگن ریپورت ریپورت...مسلما وقتی با یه هیرو جدید میری، قبلش با بات هم بازی کرده باشی همیشه اولین بازی هات با پلیر های دیگه احتمال بد بازی کردن هست کاریش هم نمیشه کرد...واسه اینکه یه عده بدشون نیاد نباید امتحان کردن هیرو های جدید رو بیخیال شد.
باز هم این که فقط بد بازی کنی یا اینکه مثل noob ها بازی کنی خیلی فرق داره . همین باعث میشه report بشی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بارها گفتم و الانم میگم ، هیچ ادعایی توی دوتا ندارم ، ولی خیلی بازیا شده بد بازی کردم ولی اسمی از ریپورت نشنیدم . چرا مثلا منو برای بازی بد ریپورت نمی کنن ؟ (نه اینکه اصلا سر بازی بد ریپورت نشده باشم ، ولی خیلی کم اونم وقتی فیدر تیم شده بودم و باخت گردن من بوده که توی اون شرایط حق میدم ریپورت کنن )
"I'm the beast of bedtime tales."
منم دارم میگم...چرا یک عده خاص اینطوری هستن؟...دقیقا این پنج تا ریپورت هم میدونم مال کیا بودن...2 تاشون که ایرانی بودن و طرف ذره ای شعور نداشت و هی میگفت بهتره خودکشی کنی(این خیلی حرف بدیه...ما سنی ازمون گذشته و میدونیم که هرچی توی نت میشنویم رو باید دایورت کنیم ولی خیلی بچه های کم سن و سال ممکنه با شنیدن این حرف واقعا تحت تاثیر قرار بگیرن.)... یک بازی دیگه هم سه نفر باز پارتی بودن و چون مید رو بهشون ندادم ریپورت کردن و لیو دادن... اون دو تا ایرانی به خصوص خیلی رو اعصاب بودن، اصلا از دقیقه 2 flame رو شروع کردن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی بازی ها بوده که صرفا روزم نبوده و بد بازی کردم ولی از عمد نبوده...هم تیمی ها هم درک کردن...خودمم تا امروز هیچ کسی رو به خاطر اینکه دلم خنک بشه ریپورت نکردم و ریپورت هام رو میزارم برای کسایی که واقعا مشکل دارن...اما یه عده انتظار دارن که فقط یا اِنوی و ارتیزی بازی کنن و اگر یکی توی بازی اشتباهی کنه سریع شروع میکنن به flame کردن. من همونطور که گفتم تا الان ریپورت نشده بودم پس فکر میکنم همین کافی باشه که بدونی نوب نیستم و از عمد فید ندادم.( همه اون گزارش های بعد از 10 بازیم سبز بوده تا الان، وفتی میگم ریپورت نشدم منظورم اینه البته....یعنی ریپورتی که تاثیر بزاره نشدم تا الان مگرنه عقده ای زیاد هست که الکی ریپورت کنه.) ولی خب اون امتیاز رفتاریم خوشبختانه اونقدری بالا بود که بعد از دو سه بازی شرابط باز بهتر شده و بازی اخری دوباره هم تیمی ها و تیم مقابل همه خوب بودن.
ABNightmare (03-04-2017),Amin_AssAssin (03-05-2017)
@fallofwinter
اشکالی نداره بذارید ریپورت کنن هر هفته دوتارو بیشتر نمیتونن ریپورت کنن از طرفی اگه همه توی پارتی ریپورت کنن یه ریپورت حساب میشه بهترین حالتش اینه که اصلا با این آدما دهن به دهن نشید به نظر من هر از چندگاهی ادم سبک های گیم دیگه رو مثل sd امتحان کنه خوبه حالا چه معمولی چه بن
اینو رو شوخی گفتم حالو هواتون عوض شه D:
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Amin_AssAssin (03-05-2017),fallofwinter (03-05-2017)
چند صفحه پیش درباره کمالگرایی بود ،فقط بگم که اینچیزایی که شما گفتید اصلا کمالگرایی نیست چون کمالگرایی چیز منفی هست و زندگی آدمو فلج میکنه. هنوز درگیرش هستم پیش روانشناس میرم ..درکل یه فرد کمالگرا همیشه از زندگیش عقب میفته هیچ وقت هم احساس شاد بودن نداره.یکی از بدترین مشکلاتی هم که داشتم این بود که اصلا نمیتونستم درست تصمیم بگیرم(حتی سر خرید از سوپر مارکت هم حدود 5-6 دقیقه توی سوپر مارکت فریز میشدم که بیسکویت بخرم یا کلوچه بعد مغازه داره هم شاکی میشد.)
ویرایش توسط Fery : 03-05-2017 در ساعت 07:53 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©