البته این که نمیتونستی انتخاب کنی که کلوچه بخری یا بیسکوییت یه جور وسواسه نه کمال گرایی!
البته این که نمیتونستی انتخاب کنی که کلوچه بخری یا بیسکوییت یه جور وسواسه نه کمال گرایی!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه همینه که میگم اشتباه فکر میکنین ،شخصیت کمال گرا = شخصیت وسواسی .یه جور وسواس فکریه کهیکی از نشانه هاش اینه که حتما هرچیزی رو ریز ریز و خیلی خیلی(زیادی) با دقت انتخاب کنی همین باعث میشه طرف تو خیلی از کاراش نتونه موفق بشه.
ویرایش توسط Fery : 03-05-2017 در ساعت 01:32 PM
جالب بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وسواس=با کمال گرایی
دیگه هیچ حرفی نمیمونه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Amin_AssAssin (03-05-2017),Apdentist (03-05-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی فیلم خوبی رو میشناسه دانلود کنم (انیمشن هم بگید)
یه سوال وقتی برای میپو اقانیم میاریم همه ایتم های پسیو برای همه میپو ها کار میکنه مثلا دفیوزال بلید بیاریم همه کلون های میپو خاصیت مانا بورن تو اتک هاشون دارن؟یا basherبیاریم هم کلون هاش بش میدن ؟ و هزار تا ایتم دیگه))
بعد سوال بعدی این ایتم هس که با arcenbootوmekansترکیب میشه اگه دوبار پشت سر هم استفاده بشه مانا و هلث رو پر میکنه؟ (اگه برای میپو بخریم این ایتم رو 5بار استفاده کنم کار میکنه یا برای تینکر یا برای ارک واردن )
ویرایش توسط alia76972 : 03-05-2017 در ساعت 05:28 PM
Amin_AssAssin (03-05-2017)
خودت رو باور کن ! تو خیلی خاص هستی ! خودت رو بشناس و بدون روانشناس به افرادی مثل تو نیاز دارن نه تو به اونا ، افرادی مثل تو هستن که به زندگی معنای واقعیی میدن و این درکش برای خیلی از ادم ها سخت هست و نمیتونن به معنای واقعی درکش کنن و برای خودتم درکش سخته چون شناختی از خودت نداری چون مثل خودت افراد کمی وجود دارن و نتونستی ارتباط برقرار کنی و این باعث شده فکر کنی یه جور وسواس هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این حساسیت نیست اجازه بده دلیل این کارت رو بهت بگم شاید شروعی برای شناخت خودت باشه :
این افراد همیشه بهترین ها رو برای خودشون می خوان و این فوق العادست چون به هر چیزی راضی نمیشی و توی خونته ، توی وجودته . متوجه ای چی میگم ؟ بهترین ها برای بهترین ها
چرا برای یک بسکویت اینقدر زمان میذاری ؟ چون می خوای بهترین کیفیت و بهترین مزه رو بخری که بتونه راضیت کنه . بذار بهت بگم اگر این خاک افراد زیادی مثل تو داشت میشدن بهترین خاک دنیا ، چون تبدیلش میکردن به بهترین تا راضی باشن
این ها رو که گفتم توی خودت دنبالش بگرد میبینی حقیقت رو گفتم و بجای اینکه وقتت و زندگیت رو تلف کنی و بری پیش روانشناس ، کمی وقت بذار و خودت رو بشناس تا با دید دوست داشتن خودت ، یک زندگی عالی بسازی و به درکش برسی که زندگی چقدر زیباست
بدون خیلی خوشحالم این افراد رو پیدا میکنم و بتونم حرفی بزنم که جرقه ای باشه برای تکان دادن خودشون . خدا بهت یک گیفت با ارزش داده نذار ادم ها خرابش کنن و قدرشو ندونن ، داخل خودت پرورشش بده خودت رو بشناس و کنترل زندگیت رو بدست بگیر
هیچکس قادر نخواهد بود به تو کمک کنه به جز خودت .
amin00988 (03-10-2017),Amin_AssAssin (03-05-2017),Fery (03-06-2017),Mohammad.S (03-05-2017)
دیگه اینجا ، این حرف رو نزن لطفا ، چطور جا برای هر بحث بی خودی هست اما یک بحث خیلی خوب جایی نداره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1شرمنده ادیت اش کردم (به شوخی گفته بودم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2شما که زحمت کشیدید پیام رو پاسخ دادید اون دوتا سوال پایینی هارو هم جواب میدادید دیگه (اخه توی نرمال مچ نمیشه این ایتم هارو اورد برای تست و گرنه خودم تست میکردم )
این سوال رو می بایست توی قسمت خودش سوال میکردین برای همین پاسخ ندادم اما اینجا پاسخ میدم بعدا مدیران این بخش انتقال بدن :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال اول : در مورد meepo فقط ایتم هایی که روی دیگران تاثیر میذاره روی بقیه meepo ها تاثیر گذار خواهد بود مثل ایتم Vladmir's Offering ( به جز bot و ایتم هایی که hp میپو اصلی رو میبره بالا یعنی هرچی یه ایتم hp میپو اول رو ببره بالا میپوهای دیگه هم میره بالا مثل dragon lance)
سوال دوم : ایتم های اینجوری معمولا یک یا دو بار بیشتر جواب نمیدن و بدونین ایتم های خیلی مفیدتری برای تینکر و میپو هست
alia76972 (03-06-2017),Amin_AssAssin (03-05-2017)
لطفا سریع سریع سریع جواب بدید !
این طرف میخواد اسکم کنه یا نه ؟!
میگه آرکانات رو 40 دلار میگیرم !
فقط خواهشا سریع !
تجربه ثابت کرده که همیشه فروشنده باید شرط بزاره نه خریدار
یعنی اینکه اون میگه من بعد تحویل بهت پول میدم شرط اونه و تو باید بگی نه اول پول بعد آرکانا
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (03-07-2017),Mohammad_ai69 (03-07-2017),Slayer (03-07-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©