تاپ واچ طرف امنی نایت داشت ۷۰۰۰ بود تا لول ۲۰ ۶ نگرفت تیمشونم باخت.بنده خدا یارش به امید این فانتوم پیک کرده بود
تاپ واچ طرف امنی نایت داشت ۷۰۰۰ بود تا لول ۲۰ ۶ نگرفت تیمشونم باخت.بنده خدا یارش به امید این فانتوم پیک کرده بود
کاربرانی که تاپیک رو مشاهده کردن هم اون پایین تاپیک نشون میده
----
افزایش سرعت رو حس میکنید ؟
خداحافظ فروم پوسیده و معیوب
خیلی خیلی خوب شده سرعت،این قابلیتی که برا تشکر ها -نقل قول ها هم اومده عالیه واقعا.
فقط آموزش تگ رو هم برای جدیدا بزار،مرسی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تگ مثل همه جای دیگه ، اینستا ، تلگرام و... هست ، @ رو میزارید و یوزرنیم رو پشت سرش مینویسید
@Apdentist
Apdentist (11-06-2016),Hossein.IR (11-06-2016),Mamad Warlord (11-07-2016)
ArTaBaZ (11-06-2016)
سلام و هزاران درود به بچه های عزیز دوتابازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مچم رو گرفتی که میلاد جان
حالا که اومدم باید حسمو بگم ؟ :-d
-=ArTaBaZ=-
تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است [ کوروش کبیر ]
Apdentist (11-06-2016),FCB (11-06-2016),Milad._.R (11-06-2016),Mohammad_ai69 (11-06-2016)
@ArTaBaZ
سلام برادر،آره باید حستو بگی،خوشحالم برگشتی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
قدیما new id با lvl traphy 50 خیلی بهتر از لول 20 دوتا به رنک می رسیدی .
@Apdentist واقعیتش هربار که بعد از مدتی وارد انجمن میشم یاد گذشته میکنم ، حتی زمان قبل از دوتاباز ! یعنی زمان پلی دوتا و یا اولین انجمن متفرقه ایرانی که تو گارنا داشتیم ...
فقط میتونم بگم همشون دوران خوبی بود،مخصوصا دوتاباز... همه بچه ها عالی و دوست داشتنی بودن و هستن !
دوران خوبی بود که اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر سریع ازش فاصله بگیرم ...
اما برای تک تک شما دوستان گل آرزوی موفقیت میکنم چون احتمالا بعدش هم برم سربازی و دیگه کلا نتونم همون سالی یکبار هم سر بزنم
بدرود
-=ArTaBaZ=-
تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است [ کوروش کبیر ]
Apdentist (11-07-2016),FCB (11-07-2016),Hossein.IR (11-07-2016),Milad._.R (11-07-2016),Viper (11-07-2016)
ناموسا تو جای من بودی چه حسی داشتی من لیجیون هستم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©