سوال درباره invoker

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    نقل قول نوشته اصلی توسط phantomhell نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    من تو یه گیم بودم اینوکر یه نفر بود حریفمون یکیش الچیمیست بود. اینووکر ما جنب و جوش نداشت اوایل گیم انگار مرده بود
    ولی الچیمیست اونا مثل خر ایتم میوورد تا جایی که تقریبا فول ایتم شد! ولی اینوکر ما یه اقانیم و یه مجیک داشتو یه بوت.در کمال تعجب دیدم تریپل کیل گرفت الچیمیست هم 3 لول کرد ! نمیدونم چجوری ولی دوست دارم بدونم و منم یاد بگیرم ولی طرف دیگه گیم نت نمیاد
    اینوکر یا هر هیرویی نیاز به ایتم دارن ولی بعضی هیرو ها نیاز کامل به اینم دارن و بازیشون فقط فقط به ایتم بستگی داره مثل هیرو anti mage ، اما بعضی هیروها lvl up شدن خیلی مهمتر از ایتم داشتن هست براشون ، یکی مثل اینوکر . اگر لول اینوکر از همه هیروهای توی اون بازی بالاتر باشه با یه boot و aghanim قادر خواهد بود حتی رمپیج هم بزنه

اینوکر در کل دو سبک داره و بقیه حرکت ها زیر مجموعه میشن که طبق سلیقه بازیکن اسکیل ها رو ترکیب میکنه هر دو رو باید یاد بگیرین با رپلی . کلیاتش همین بود بقیش رو باید سرچ کنی و رپلی ببینی از این هیرو . و تمرین تمرین تمرین کنی که تمام اسکیل ها رو یاد بگیری و در fight چند ثانیه ای قادر باشی لول ها رو ترکیب کنی و ازشون استفاده کنی و بدون تمرین زیاد امکان پذیر نیست یه مدت میتونی بری bot co-op پلی بدی که دستت بیاد

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر جدید
    شماره عضویت
    6392
    bot co op چیه ؟ من دوتا 1 بازی میکنم لطفا بگید ریپلی هم هرچی میگردم خیلی خیلی کم پیدا میشه ولی دمو زیاده منم که از دمو بدم میاد بنابر این هرکی ریپلی اینوکر دوتا 1 داره به ایدی deathangle.12 تو گارنا پیام بده