سلام میخواستم بدانم اگر شما invoker پیک کنید کدام یک از اسپل های او را میگیرید؟
من خودم: ghost walk , chaos meteor
سلام میخواستم بدانم اگر شما invoker پیک کنید کدام یک از اسپل های او را میگیرید؟
من خودم: ghost walk , chaos meteor
متاسفم که اینو میگم ولی سوالت خیلی مسخرستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکان نداره بشه 1 بازی کامل رو با invoker فقط با 2 اسپل تموم کرد (مگر اینکه طرف نووب باشه )
و اگر شما از اسپل sun strike استفاده نکنی بهتر که leave بدید و دوتا رو هم پاک کنید
خودم به شخصه با sun strike و Defending blast خیلی حال میکنم
اصولا 3 تا روش اصلی هست ولی همونطور که گفتن نمیشه با 2 تا اسپل بازیو تموم کرد
روش اول اینه که forge spirit بسازی و بعد اینکه ساختی رو حریف cold snap بزنی که روش خیلی جوابه
روش دوم اینه که اصلا 3 نگیری و از tornado برای بالا فرستادن استفاده کنی و بعد emp بزنی و لا به لاش از cold snap هم استفاده کنی من خودم این روشو دوست دارم و استفاده می کنم
روش سوم که ریسکش بالاس اینه که chaos meteor بزنی و سریع defending blasto بزنی ولی می تونی قبل این دوتا از tornado هم استفاده کنی که فقط کافیه حریف از اینا بیاد بیرون تا بفهمی ریسکی یعنی چی من اصلا این روشو پیشنهاد نمی کنم
می تونی از اموزش سایت هم بهره ببری آموزش هیروی Invoker - دوتا 2
Four-Eyes (01-09-2014),Mahdi-Void (01-09-2014)
دوست عزیزمون راس میگه ، بیشترین چیزی که حال میده sun strike هستش . طرفو تو چشمه میزنی حال میده
Four-Eyes (01-09-2014)
یعنی چی مسخرس ؟ من فقط میخواستم بگم اسپل های مورد علاقتون چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (01-09-2014)
Four-Eyes (01-09-2014),Karawana (01-09-2014),Mahdi-Void (01-09-2014)
alacirity با cold snap هم جور در میاد که من خیلی حال می کنم
لول مورد علاقه من Sun Strike هستش ,
ولی هماهنگ ترین لول واسه Team Fight دو لول Deafening Blast و Chaos Meteor هستش .
ولی بازم نظر هرکس دارای احترامه , اینم نظر من بود .
Cold Snap + SunStrike بهترین لول اول گیم!
با نظرت موافقم , من خودم از همین روش استفاده میکنم در اول بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©