دوستان چون مننویسنده این موضوع هستم این موضوع فقط درباره Invoker است
به همین دلیل اگر سوال یا پیشنهاد یا مطالب خنده دار و... درباره Invoker دارید بگذارید ممنون
دوستان چون مننویسنده این موضوع هستم این موضوع فقط درباره Invoker است
به همین دلیل اگر سوال یا پیشنهاد یا مطالب خنده دار و... درباره Invoker دارید بگذارید ممنون
بهترین و جواب ترین اسکیل گیری برای اینوکر quas و wex ولی خوب سخت تره نسبت به exort quas و هرکسی نمیتونه بازی کنه. قدرت disable بالایی داره
ميگم بستن refresh خيلي خوبه برا اينوكر چون با ternodo بفرستشون بالا بعد دوتا choas metor با EMP بزن اخرش defe بزنم اگر رمپيچ نكردي من توي يه فيلم تو اپرات ديدم Dota 2 top plays-ep.85 تو 85 شماره دومي اينوكره بريد ببينيدش مطمن باشيد كف ميكنيد با رمپيج خوشكلش با refresh ميگيري
حتي specter هم گشت خيلي قوي بووود
بريد ببينيد بعد نظرتون رو بگيد حتما
bayani (06-07-2015)
داداش اگه تو تیم حداقل 2 تا کری بود با quas va wex بازی میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه دیدی باید خودتو کری کنی یا با exort wex یا exort quas بازی میکنی
Dav1d (08-26-2015)
باو جمش کنین !
بدم میاد از اینایی که هی میگن exort - wex روش اسکیل گیریه بدیه !
شما اولین آیتم سایکلون ببند ، اسکیل گیری هم wex - exort کن بعد برو رو یکی از هیرو های حریف سایکلون بزن بعد بالافاصله یه سان بنداز رو طوفانه به طوری که وقتی پایین بیاد سانو بخوره ، بعدشم سریع cm + db بندازین روش ! اگه رفلکستونم بالا باشه حریفتون پشمکی بیش نخواهد شد .
هرکی هم با من مخالفه بهم p.v بده 1 به 1 اینوو به اینوو باهاش میزنم
همينو كه تو ميگي من تو فيلم ديدم rampage كردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش گل اولن این چیزی که گفتی کومبو خیلی قدیمی هست و یکی از بیس و اسون ترین کمبو های اینوکر هست اونقدر که فکر میکنی رفلکس نمیخوادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برخلاف این که شما ها میگین quas wex بهتره از بیلد های دیگه با برعکس هیچ فرقی ندارن باس هیرو جلوتون و هیرو تیموتون دید دید چی نیازه.. مثلا اگه یک مانا برن قوی برای سوزوندن مانا یا mini stun میری qw اگه نه شرایط تیمی جوری هست که باید توی 1 ثانیه 1000-2000 Brust dmg انی بدی بی حریف میری quas exort این حرف رو من بعد اینکه 200-300 تا بازی با اینوکر رفتم دارم میگم.
بعدم میخواین چیزی رو ثابت کنین سریع نیای بگین! ای بیا 1v1 بازی 5 به 5 هست و کسی میبره که بتونه کنترل کنه نه صرفا توی 20-30 دقیقه اول چند تا سولو کیل بگیره.
خیلی هیروی سختیع سخت ترین هیروی دوتاس
بعد جالبه به geomancer میگن سخت ترین در حالی که اون با یه پلاگین همزمان تمام جئو ها پوف میکنن
اون پلاگینه چیه ؟!؟!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم میخوام اتفاقا . . .
رفلکسم بالا نیست ! نمیتونم پنجتا هیرو رو باهم پوف کنم
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
Deadking (06-12-2015)
بلاگین که نه ولی با macro میشه یک سرچ بکن ببین موس یا کیبوردت macro دار هست یا نه راحت یک دکمه میزنی کل میبو ها همزمان بوف میکنن
Deadking (06-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©