خوب منم تعجب میکنم که چرا پیک نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی خوب پیک نشدن دلیل بر ضعیف بودن نیست
همه قبول داریم میپو و انیگما هیروی خوف ای هس ولی خوب توی مسابقات هم کم پیک میشه!
خوب منم تعجب میکنم که چرا پیک نمیشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی خوب پیک نشدن دلیل بر ضعیف بودن نیست
همه قبول داریم میپو و انیگما هیروی خوف ای هس ولی خوب توی مسابقات هم کم پیک میشه!
آره این هیرو ها تو solo q خیلی خوفن ولی خیلی راحت کانتر میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
حالا از این بگذریم که repel خیلی راحت purge میشه به این دلیل پیک نمیدن که کانتر های زیادی داره نمونش روبیک یا سایلنسر و حتی اینوکر و کلا هیروی لشیه و انعطاف پذیر نیست تو شرایط مختلف ...
آرمور کمی داره و نسبت به بقیه هیرو های استرنج کمتر سفته و بزرگترین مشکلش به نظر من مانا هست .. اسکیلاش به شدت مانا میخورن ولی خودش نه mana pool زیادی داره نه رشد اینتلجنت زیاده... در کل خیلی ساپرت های بهتری جاش میشه پیک کرد
repel خیلی وقته که دیگه purge نمیشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب شما از یه دید منفی بهش نگاه کردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روبیک فک نمیکنم کانتر باشه سایلنسر هم که ضد همه اسپلر هاس دیگه
حالا نمیدونم شما چه فکر میکنید درباره این هیرو ما که با بچه ها گیم نت میریم پلی میکنیم
اگه امنی نت ورث خوبی داشته باشه بازی رو کلا برای ما برمیگردونه
یادمه چند بار که رفتیم یه محل دیگه برای مسابقه توی کاپیتان مد پیک اصلی امنی رو انجام دادیم و واقعا هم بازی رو امنی نگه میداشت کری ماا به علت گنک شدن ایتم نداشت و کلا توی تیم فایت ها بدون امنی 100درصد میباختیم
اگه فول ایتم بشه حتی اگه اینکر هم توی بازی باشه و حتی ساینسر و .. اونا هم کاری نمیتونن بکنن
بیلد ای که ما توی گیم نت براش میرفتیم crisimguard pip aghanim refresher boot +mecans (ایتم اخر هم shiva gurad یا mecansیاactarin core)
All of Omniknight's abilities are valuable for Rubick to Spell Steal icon.png Spell Steal, and Omniknight has no throwaway ability to cover his last used spell.
منبع dota2.gamepedia.comDota 2 Wiki
معنی اش رو نفهمیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگه که همه ی اسپل های omniknight برای rubick با اهمیت هستن که اون بخواد بدزدتشون و omni هم هیچ قدرتی نداره که بخواد از دزدیده شدن آخرین اسپل استفاده شدش جلو گیری کنه ... اینو در جواب شما گفتم که میگید روبیک کانترش نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©