به تروفی لول و لول خودت بستگی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به تروفی لول و لول خودت بستگی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Each game there are am,alc,timber,slark,suggested to get ban
tnx valve
tnx icefrog
tnx hotfrog
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
so what ?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اقا من واقعا نیاز دارم یکی از صفر تا صد بازی رو بم بگه
ایدی تلگرام میدم ممنون میشم کمکم کنید
ahmadasgari@
دوستان سیگنال های ضربدر و علامت تعجب که تو مپ بازی میدن به چه علته و چه کاربردی داره؟
سیگنال ضربدر رو نمیدونم با چه دکمه ای میفرستن،ممنون میشم بگید.
و اینکه یه دکمه کوچیک رادار شکل بالای سمت چپ مپ وجود داره که وقتی اینو رو یه جای مپ میزنیم برای چند ثانیه اونجا به شکل یه رادار کوچیک میچرخه،کاربردش رو میخواستم بدونم.
با تشکر
سلام عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون سیگنال ها برای هشدار به هم تیمی هاست، و اینکه آگاه بشن
اون ضربدر هم ،اگه دشمن توی اون تا یه شعاع خاصی باشه،قرمز میشه( نمیشه توی محدوده روشان مورد استفاده قرارش داد)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Dotauser (11-08-2016),Mohammad_ai69 (11-08-2016)
این چطور؟سیگنال ضربدر رو نمیدونم با چه دکمه ای میفرستن،ممنون میشم بگید.
با دکمه های alt-ctrl میتونی توی نقشه علامت بدی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Dotauser (11-09-2016),Mohammad_ai69 (11-08-2016)
سلام
قراره توی گیم نت دوتا 2 نصب کنند
حالا سئوال من اینجاست هر کس برا خودش ایدی استیم جدا داره ؟؟؟؟ یا همه یک جا بازی میکنن ؟؟؟
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
سلام هرکس باید یوزر و پسورد استیم جداگانه داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vipereza (11-09-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©