اگه فارم توی سیف لین خیلی راحت هست براتون حتما میداس باید برین وگرنه درسته شرایط سخت باشه یه کم عقب می افتید
اگه فارم توی سیف لین خیلی راحت هست براتون حتما میداس باید برین وگرنه درسته شرایط سخت باشه یه کم عقب می افتید
ABNightmare (03-22-2016),pishva (03-22-2016)
پیشنهاد من اینه تو این متا فعلی در هر صورت میداس رو برین . مواقعی شده دقیقه 13-14 فقط یه بوت و میداس داشتم ولی تا دقیقه 20 shadow blade آوردم و بازی رو بردیم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
برای اولین خون دو میگیرم اگه حریفم کنه نباشه اسکیل سه رو میگیرم و لی اگه اکه بود یک رو میگیرم میرم فارم بعد بگم اول بازی راحت هیروهایی مثل پوچر رو با اسکیل یک و دو زد کلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف با اسلارک بازی میکرد هیروهای جلوشم همه اگیلیتی فانتو و اورسا هم بود تا 70 درصد بازی که گذشت فقط یه دونه moon shard داشت همه رو میزد! دیگه آخراش نتیجه عوض شد (:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام ببخشید لول سه ی اسلارک روی ایلوژن ها کار میکنه یا نه ؟:d
تا اونجا که من میدونم نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
lovelysandking (07-06-2016)
یعنی میشه هیروی اصلی رو پیدا کرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my C2105 using Tapatalk
"I'm the beast of bedtime tales."
سلام یک کمک فوری میخواستم من تو مچ ها دیدم یارو با اسلارک دقیقه اول بازی نامریی میشه درست دقیقه یک بازی چجوری؟
مطمینم که اسلارک بوده
alia76972 (08-13-2017),samdeloges (08-13-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©