سلام میشه اسم انگلیسیشو بگیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام میشه اسم انگلیسیشو بگیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش من اصلا خیلی رو حرکات دوتا دقت می کنم هیروی مورد علاقه من هم svenوslarkهستش ولی روش کیل گیری براشون ندارم چون هر دوشون تو اول بازی به دلیل نداشت پول اشغالند
من برای اسون سول رینگ میارم اسکیل اول اش رو اپ میکنم و تا لول پنج یکبار اسکیل سوم اش رو هم میگیرم با کمک ساپ توی لاین کیل میگیرم و با استفاده از اسکیل سوم تاور میندازم یه دنیال دشمن میکنم یا فرار میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش اسون زمانی اون ایتن رو زمانی میاره که علاوه برفارم خوب دوتا کیل بگیره که برای من مشکلی نداره ولی من لول6 به بعد که باید بر اساس روش کیل بگیری و فرار کنی برای اسون ندارم می دونم اسون دمیح زیادی داره اما از دستش در میرن شاید بگید 3 بازکن ولی اسون سرعتش کمه وبا باز
کردن 3 باز هم سرعتش کمه شاید بگید سانج یاشا بگیر ولی اون زمانی که کیل بگیرم و پول داشته باشم ولی درمیرن ویا به دلیل داشتن دمیج بالا او به من اتک میدن
من دیدم تو ی گیم miracle براش دزو و سیلور ایدج آورد خودمم امتحان کردم خیلی عالی شد نظر شما دربارش چیه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©