این Ti بیشتر از همه چیز اهمیت pos4 رو نشون داد
به سه تا تیم اول نگاه کنیم واقعا سه تا پلیر خوب تو این پوزیشن داشتن
GH , kaka , ahfu
این Ti بیشتر از همه چیز اهمیت pos4 رو نشون داد
به سه تا تیم اول نگاه کنیم واقعا سه تا پلیر خوب تو این پوزیشن داشتن
GH , kaka , ahfu
Wings پارسال تو طول کل ti که اصلا یه چیز استثنا بود و شاید دیگه هم تکرار نشه.
من هم اصلا دوست نداشتم تیم چینی قهرمان بشه مگر lgdfy که اونام بنظرم واقعا متفاوت بودن.
اصلا فکر نمیکردم چینیا اینقدر زبان انگلیسیشون داغون باشه.اون صحنه که به boboka توی allstar میگفتن چه هیرویی میخوای و نمیفهمید پوکیدم از خنده.
لیکویید تو شرایطی قهرمان شد که میراکل ۵۰ درصد بازی های قبلشم انجام نداد و اصلا رو فرم نبود و تیم برخلاف گذشته تنها به میراکل متکی نبود.
در مورد نقل و انتقالات هم mp که کلا یکی ضعیف ترین کری های کل ti بود ،در مورد khezo هم درسته پیشرفت کرد ولی در حد سکرت نبود و بهتر شد که رفت.(پرتش کردن بیرون)
من گفتم Wings سال 2016This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خود Liquid تو سال قبل تا اواخر خیلی هم خوب نبودا
و نگفتم Liquid بده
داریم بحث میکنیم و من براساس اینکه کل بازی ها ti6 و ti7 رو بدون استثنا کامل دیدم دارم حرف میزنم
خودمم طرفدار Liquid هم هستم
فضای دوستانه رو خراب نکنین لطفن و من ظرفیتم بیشتر از ایناس که با این حرفا ناراحت شم
Team Secret
این آهنگ معرفی تیما تو ti هست خیله ریلکس و chill عه یه چنتاش هم تو یوتیوب بود کیفیتش زیاد جالب نبود .
برای دانلود اینجا کلیک کنید.
bayani (08-17-2017)
ana از تیم og اومد بیرون
bayani (08-17-2017)
Gashtal (08-17-2017)
این جایزه به کی رسید اخر سر ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (09-03-2017),samdeloges (09-03-2017)
فک کنم منظور هومن آخر مهر بود نه شهریورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من این تورنومنت رو ندیدم . کدوم تیم برد؟
"I'm the beast of bedtime tales."
ليكوعيد با درخشش ستاره هاش بازي فينال رو ٣-٠ از تيم نيوبي برد و قهرمان شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ABNightmare (10-20-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©