پرسش وپاسخ + انتقادات و پیشنهادات تورنمنت دوتا 2 سایت دوتاباز

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 117

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    کاربر جدید
    شماره عضویت
    903
    یوزرنیم استیم
    farbod1988

اصل مطلب

سلام.
    در مورد این شایعاتی که اخیرا شنیدم باید بگم که .
    مشکل من و جواد(katzong ) لیدر تیم Happy Potatoes از حدودا یک ماه پیش شروع شد که قرار بود من با تیم HP بازی کنم و اونا دنبال بازیکن وست بودن . چند وقتی با هم بازی کردیم تا اینکه یک روز یه بازی دوستانه با همین تیم Soul Rippers انجام دادیم. (یادم میاد اون موقع اسم تیم جواد (هویج) بود به جای سیب زمینی). رفتیم تو بازی احساس کردم جوادkatzong خودش داره خراب میکنه" هی سوتی میده"(به تیم سالتو میزد باDarkseer) .هی از بازی من اشکال می گیره. منم اعصابم خراب شد بش گفتم: من 8 ساله تو این بازیم . تو هالا هالا ها باید از من یاد بگیری. اینو که بش گفتم ساکت شد و بعد بازی قهر کرد منم باهاش کاری نداشتم.
    Katzong جان تا اونجای که من یادم میاد شما همیشه به اینا باختید "این که دیگه گریه نداره. داداشه گلم چرا تهمت میزنی ؟ دوست عزیز مگه زوره؟ شما نمیتونید اینا رو ببرید.

بعدشم ازMrSaveh خواهش میکنم ریپلی بازی رو آپلود کنه تو سایت تا همه ببینن که بازی اول مگنوس (Katzong)خودش فید داد و بد بازی کرد
    و بازی دوم هم Nima Punisher با لایانا زد جمشون کرد. و حتا بازی دوم هیچ شک و شبهه ای وجود نداشت چون اینا با فضاحت باختن و پیکهاشون مشکل داشت.

در ضمن به اون کسایی که به من فحش دادن بگید مرد باشن بیان جلو روم بگن تا بفرستمشون اوونجا که روز تولد ازش بیروون اوومدن.
    ویرایش توسط Elite : 03-14-2013 در ساعت 03:42 PM
    هر کاری میخواید بکنید, فقط دبه نکنید

اوفتاااااااااد؟؟؟؟؟؟

2. 3 کاربر مقابل از Elite عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Ajax (03-14-2013),Darksoldier (03-14-2013),MasterJoint (03-14-2013)