یعنی EG رسما از روی VP عین بولدوزر رد شدن haHAA
#bleedblue
یعنی EG رسما از روی VP عین بولدوزر رد شدن haHAA
#bleedblue
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (12-02-2017)
خیلی خوب بازی کردن حس میکنم با اومدن fear تیم خیلی منسجم شده دیگه بعضی سوتی هایی که قبلا میداد نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این همون تورنمنتی بود که مدیر vp گله میکرد چرا eg مستقیم دعوت شده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (12-02-2017)
نه اون یک Minorـه که ۱۱ روز بعد شروع میشه. ولی همین بازی جوابشونو گرفتن در کلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته EG هم خیلی بهر شدن نسبت به همین چند هفته پیش توی ESL
به نظر من که خودشون رو چلنج کردن برن lower bracket از اونجا بیان قهرمان شن...البته این حدس منه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
dark druid (12-03-2017),Viper (12-02-2017)
سكرت بدجور توي گيم سوم داره از رو ليكوعيد رد ميشه
نامردا دارن انتقام اينترنشنالو ميگيرن
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Viper (12-02-2017)
Eg از رو navi هم رد شد مث بولديزر داره همه رو صاف ميكنه
انصافا تيم خيلي خوبيه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
dark druid (12-03-2017),FCB (12-03-2017)
بعد از دیدن بازی EG Liquid...
- جبران خلیل جبران
من فک کنم فقط اومدن یه Virtus.pro ببرن برن . . . یا شایدم نمیخواستن با لیکوپید و سکرت واقعا بازی کنن . . . من که باور نمیکنم باخته باشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط dark druid : 12-03-2017 در ساعت 03:54 PM
نه اتفاقا liquid خیلی خوب بازی کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسئله اینجاست هم pl و هم morph اصلا قرار نبود pick بشن چون eg تمام counterهای اون هیرو هارو داشت ولی همونطور که kuro بعد بازی گفت liquid کاملا اعتماد به نفس داشتن
تو جفت بازیها پیک eg سر تر بود ولی دریغ از اینکه جفت carry هاشون یعنی هم am و هم luna به زمان بیشتری نیاز دارن تا بیان تو فایت نسبت به pl و morph.
از طرف دیگه sumail تو جفت بازیها اصلا هیروی خوبی نداشت مخصوصا بازی اول
در کل liquid کم تیمی نیست ولی مطمئنا" eg درس مهمی گرفت.
بازی فینال هم فوق العاده قشنگ شده و البته تا به اینجا هم secret بازی اول رو برده...
- جبران خلیل جبران
خب این نکته قابل توجه ای هست و گرفتم داستان چی شد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
. . .
میشه نتیجه گرفت که این تیم بیشتر sumail با توجه به اینکه گفتی فک کنم با اوت کردن sumail کار تیم eg تموم بشه
از اون طرفم تیم سکرت با اومدن fata و این کری جدیدشون Ace خیلی خوب داره نتیجه میگیره ، مخصوصا بازیه عالیه خود پاپی با YapzOr و Fata خیلی تاثیر گذاشته فک کنم ، البته فک کنم تاثیرگذارترین مهره YapzOr باشه
ویرایش توسط dark druid : 12-03-2017 در ساعت 06:45 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©