تیم سکرت منو یاد تیم ملی ایران میندازه مسابقات قبل جام جهانی رو خوب نتیجه میگیره ولی خود جام جهانی...
تیم سکرت منو یاد تیم ملی ایران میندازه مسابقات قبل جام جهانی رو خوب نتیجه میگیره ولی خود جام جهانی...
samdeloges (12-04-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ايول عجب مثالي بود
ولي انصافا مث بولديزر از رو ليكوعيد رد شدن 5بار
قشنگ انتقام اينترنشنالو گرفت
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
erebor (12-05-2017)
من نمیدونم تیم سکرت چطور و با چه اعتماد به نفسی با یه کری مثل MP توی اینترنشال بازی کرد.واقعا فاجعه بود
Ace واقعا هیروی پول خیلی خوبی داره و ld و bm و meepo ش هم که معروفه. پلیری با کلاس fata هم توی افلین داشته باشی دیگه چه شود.
واقعا فکرشم نمیکردم اونطوری 5 بار لیکوید رو صاف کنن.
گرچه بنظرم هنوز در حال حاضر با اعتماد به نفس ترین و بهترین تیم حال حاضر دوتا لیکوید هست.
فقط برای EG با این سطح از پلیر ها تاسف میخورم که خیلی وقته نتیجه نگرفته حتی VP و newbee هم بعد از ناکامی های زیاد یا جام گرفتن یا به یه مقامی رسیدن ولی EG نه
secret با همین بازیکنا اما بدون midone یک هفته قبل هیچ نتیجه ای نتونست بگیره توی perfect worldThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا funny factش اینجاست که میشه: thats the power of legend 5 player :دی ولی جدا" توی نتیجه تیم همه دخیلن. هرچند هم FATA و هم Ace از mvp های بازیها بودن ولی نباید اصل "تیم" بودن رو فراموش کرد.
EG هم فقط به استراتژی لازم داره و اینکه دماغشون به خاک مالیده بشه که شد! اون rampage زیر 20 دقیقه از 100 تا فحش بدتره واسشون. <<< اینارو یک طرفدار EG داره میگه البته Kappa
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (12-08-2017),dark druid (12-05-2017),erebor (12-05-2017)
این no[one] لجند 5 بود یا من داشتم اشتباه میدیدم ؟!
erebor (12-05-2017)
فکر کنم midone رو دیدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره چک کردم دیدم midone بود ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطوریه اینقدر رنکش پایینه ؟!
یه سوال fata تقریبا چند ساله بازی میکنه ؟
سابقه pro playش از ۲۰۱۲ هست ولی دوتا بازی کردنش مشخص نیست چند ساله...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
dark druid (12-07-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©