هميشه اينجوري نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان واقعا خبر خاصي نيست يه ماژور شروع بشه خوب ميشه البته چنتا عضو فعال رو از دست داديم ديگه نميان
هميشه اينجوري نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان واقعا خبر خاصي نيست يه ماژور شروع بشه خوب ميشه البته چنتا عضو فعال رو از دست داديم ديگه نميان
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
واقعا حیف این فروم هستش اینطوری باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چقدر یه زمانی black^ چاق بود الان خیلی لاغر شده
بخاطر اینکه استفاده از مطالب و دیدن تصاویر و فایلها صرف اجبار عضویت نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای همین کسی که به عنوان مهمان میاد اینجا هیچی رو از دست نداده جز قابلیت اینکه بتونه نظرش رو اعلام کنه
همین الان که من دارم ج شمارو میدم 96 تا مهمان داخل فروم هستن و 4 تا عضو! قطعا اگر این تعداد همه یا نصف کاربر بودن قضیه خیلی فرق می کرد...
اما از طرفی شلوغ بودن یک فروم مظنه کیفیت محتواش نیست. یعنی درسته فروم کمتر فعال شده ولی کیفیت مطالبش همچنان بهترین (حال حاضر) هست.
هرچند این رو هم اضافه کنم خیلی از کسایی که اینحا بودن و رفتن الان جزو همون مهمان هایی هستن که ما می بینیم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (12-15-2017),Milad._.R (12-14-2017),samdeloges (12-14-2017),Sharingan (12-15-2017)
گاهی اوقات که از روبه روی این گیم نت ها که رد می شم وقتی شور و شوق این بچه های 10 12 ساله موقع بازی کردن می بینم یاد خودمو و دوستام میوفتم تمام رویامون کاراکتر های بازی بود
7 8 نفره راه می افتادیم می رفتیم گیم نت با کلی شور و شوق که تونسته بودیم پولی جمع کنیم بماند که هر سال هم این گیمنت ها جمع میشدن و باید کل شهرو دنبال گیمنت زیرو رو می کردیم .
روی خودمون اسم هیرو ها رو می زاشتیم و دنیایی داشتیم .. .
واقعا وقتی یاد اون خاطرات میوفتم اشک تو چشمام جمع می شه .
بعد از آپدیت7.07 وقتی قسمت نحوه اسکیل آزاد کردن(Ability Build) تو بخش ScoreBoard بعد بازی رو دیده باشین , lvl 22 با یه مربع آبی رنگ از بقیه جدا شده و تا جایی که من تو فروما گشتم چیزی در موردش پیدا نکردم ...
کسی در این مورد و آپدیت Frostivus اطلاعی داره ؟
آقا من وقت نمیکنم اصن سر بخارونم چقد زندگی شخمیه! :دی
بعد 2هفته 2ساعت وقت خالی پیدا کردم حالا نمیدونم بشینم بازی کنم، فیلم ببینم یا لش کنم تو تلگرام چت کنم!
[SIGPIC][/SIGPIC]
همه یه جورایی رفتن پی آیندشون دیگه کسی زیاد وقت نمیکنه بیاد اینجا سالهای زیادی از عمرمون رو رو صرف این بازی کردیم واقعا لذت بخش بود ولی زندگی جوری شده که نمیشه
یکی رفته دانشگاه یکی رفته سره کار (که با تایم کاری و حقوق طرف جناره میرسه خونه) یکی هم مثل من سرباز شده یعنی من وقتی از ناحیه میرسم خونه به قدری خستم که فقط می تونم جنازه وار بیفتم رو تخت
زمانی بود روزی 7 ساعت کم کم دوتا بازی میکردم الان کل تایم بازی کردنم تو هته یک ساعت نمیشه دیروز دوتا رو آپدیت کردم اصلا نشناختم بازیو
دیگه فقط به یاد قدیما میام یه سر میزنم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
@Persian Leopard
اشكم در مياد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Frostivus اومد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©