سلام دلم میخواد یکی بیاد دوتا رو خوب یادم بده البته نوب نیستمااا ولی ای شاید کمی باشم !
سلام دلم میخواد یکی بیاد دوتا رو خوب یادم بده البته نوب نیستمااا ولی ای شاید کمی باشم !
ویرایش توسط ali_asadi : 06-19-2016 در ساعت 04:21 PM
اقا اگه فیلم زودتر لیک شد خبر بدین دانلود کنیم.خیلی بد موقع میاد از خواب میمونم
OG دقیقن شرایط secret سال قبل رو داره
قبل ti داره همه چیرو درو میکنه
واقعن زیبا بازی کردن تبریک به هواداراش
بازی آخر Miracle خیلی خوب با Lion بازی کرد
رسمن Na'Vi رو چن جا ترول کرد
ویرایش توسط Hooman.J : 06-19-2016 در ساعت 11:04 PM
Team Secret
مطمئنن پایه های کشور روسیه با شانس مستحکم شده! طرف روس بود pa کشیده بجای 15% کریت 150% کریت میزد یعنی در حدی بود که Intentional Ability Abuse ریپورتش کردم خوب که میزدیش هم سر جون 1 با 100% evasion فرار میکرد
rr nen
من نشد واچ بدم میشه بگید دقیقا چطور با لایِن بازی کرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساپورت بازی میکرد MiracleThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Cr1t هم به جاش با Rikki کری رفت
Miracle چند تا بلینک کرد رسمن Na'Vi رو تو توئیچ نابود کردن
نت منو جو گرفته بود دیشب با کیفیت High رو twitch داشتم مسابقه رو میدیدم و واسه خودم کلاس میزاشتم
ویرایش توسط Hooman.J : 06-20-2016 در ساعت 03:48 AM
Team Secret
bayani (06-20-2016)
Got
پنهان کننده: spoiler got
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ضعف شدید کنسولهای نسل هشتم باعث شده شاهد کنسولها بین نسلی باشیم
حال مدیر بخش سرگرمی های تعاملی سونی Andrew House در این رابطه افزود:
اساسا تولید و ساخت کنسول PlayStation Neo برای جلو گیری از کوچ PS4 دار ها به سمت پلتفرم PC میباشد
ما احساس میکنیم فرصتی برای احیا چرخه سنتی کنسولها وجود دارد و قصد داریم کنسول خود را به 4K مجهز کنیم تا شاید از مهاجرت بیشتر طرفدارانمان به سمت PC جلوگیری کنیم
او اضافه میکند : ما به طور واضح مشاهده کردیم عده کثیری از طرفداران ما جذب PC HIGH END میشوند و برای تجربه هرچه بهتر با گرافیک کیفیت بهتر بازیها PC را انتخاب میکنند.
بنابراین کنسول جدید ما فرصتی است تا همچنان این تعداد از مخاطبان خود را در اکوسیستم خود همچنان نگه داریم
منبع
Sony hopes PlayStation Neo's better graphics will stop PS4 users jumping to PC - VideoGamer.com
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دقت کردین فینال تمام Major ها با نتیجه 3 بر 1 تمام شده؟
Team Secret
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©