سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بزار من یک روزی رو جلوتر اعلام میکنم بچه ها هم برنامهریزی میکن میریم. حیفم میاد این همه درخواست میشه و توجهی نمیشه...
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بزار من یک روزی رو جلوتر اعلام میکنم بچه ها هم برنامهریزی میکن میریم. حیفم میاد این همه درخواست میشه و توجهی نمیشه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (07-27-2018),Gashtal (07-26-2018),Mahdi-Void (07-26-2018),pishva (07-30-2018)
جمع شیم یه دست ابیوز بریم xdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک نکنم بشه چون یه مدت هست که لابی ها فقط روی سنگاپور میاره که اونم پینک اش 250یا 300 هست که اصلا نمیشه پلی داد !
(اگه شد یه تیم بالانس بسازیم یه بازی bo2بریم به تیم برنده جایزه بدیم یه ست ارزون یا یه ایمورتال معمولی و یا ..) جذاب تر هم میشه و خود درخواست ها برای این جور مسابقات بیشتر هم میشه
اسپانسر هم milad.r به هممون کیک نوشابه بده جایزه هم پا خودش
کی موافقه
''iMM (07-27-2018),Gashtal (07-26-2018),Mahdi-Void (07-26-2018)
زودتر میگفتین من اکانتم رو به فنا نمی دادم، تقریبا 200 دلار ایتم داشت . 40 تایی هم جعبه پارسال توش بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب پیشنهادی بود ها . اخییییییی![]()
میشه یه چنل تو discord یا Faceit ساخت و با اون اعلام کرد اونجوری راحت تره ولی درکل هیچوقت تعداد تکمیل نمیشه که...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در اپدیت جدید خود برنامه استیم امکان ساختن گروه وجود داره اگه قرار باشه این کار رو بکنن توی خود برنامه استیم گروه بزنن راحت ترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با Discord شدیدا موافقم. الان همه از اون استفاده میکنن. چندتا از بچه ها همیشه اونجان... @Sharingan نظرت چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره اینم هست راستیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (07-27-2018),Mahdi-Void (07-26-2018),Viper (07-26-2018)
Discord که عالیه من و بچه ها ( ایرانی و خارجی ) همیشه توشیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از تمام برنامه های دیگه بهتره.
''iMM (07-27-2018),Mahdi-Void (07-26-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©