همون دیگه afk میشی ریپورت میشی فرقی هم با لفت دادن نداره. الان low priority شدی باید همون تعداد بازی که میگه توی SD برنده شی 1-6 تا از Low P در بیای.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون دیگه afk میشی ریپورت میشی فرقی هم با لفت دادن نداره. الان low priority شدی باید همون تعداد بازی که میگه توی SD برنده شی 1-6 تا از Low P در بیای.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این حرفت داغونم کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alia76972 (10-16-2016),dark druid (10-16-2016),UnHoLy666 (10-17-2016),Viper (10-16-2016)
سلام دوستان
من یه اکانت دوم با دوستم تازگی ها ساختیم و داریم پارتی بازی میکنیم با اکثرا kda خوب که یه اکانت خوب ازش در بیاد ولی یه مشکل داریم وقتی من یا دوستم فرند ای دی همو وارد میکنیم و درخواست دوستی میدیم در کمال تعجب هیچ اتفاق خاصی نمیوفته یعنی حتی ارورم نمیده ولی بازم یه نفر دیگه که اونم لولش فکر کنم خیلی پایین بود احتمالا 8 اون درخواست دوستی داد و منم قبول کردم هیچ مشکلی هم نبود دوستان اگه میدونید مشکل از کجاست راهنمایی کنید ممنون
عزیز جان شما باید اکانت استیمت رو شارژ کنی تا از لیمیتد بودن در بیایی و بعدش بتونی درخواست دوستی بفرستی و...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اکانت اولم اینجوری که نیست خیلی راحت درخواست میدم و قبول میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون اکانت قدیمی هستش این اکانت جدید ها اینطوری شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tiger2psa77 (01-21-2017)
کسی می تونه در باره کارای اسکیل های هیروی های جدید مثل تالون کویین و اوگر لرد و ... توضیح بده چون اینا فقت تو مپ 8.86 لود هست ولی تو دوتا نیست
sahar-dermeden (06-11-2022)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©