من که 1 دستم تا الان نه پارتی داشتم نه به پارتی خوردم چطوری اینقد به پارتی میخوری شاید اگه اون تیکه strict solo matchmaking رو بزنی مشکلت حل شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که 1 دستم تا الان نه پارتی داشتم نه به پارتی خوردم چطوری اینقد به پارتی میخوری شاید اگه اون تیکه strict solo matchmaking رو بزنی مشکلت حل شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه منکه دیگه اون گزینه رو فعال کردم و جالبه باز هم با اینحال دیشب با xcalibur هم بازی شدم rank 82This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی بطور کلی اصلا بازی متعادل نیست از این حیث. دیشب مثلا ۲ تا بازیکن ancient 2 داشتم با یک archon 7 و یک divine 3 اگر اشتباه نکنم...افتضاح بود! بیشتر به این خاطر پارتی فعال بود که به immortalها بخورم و بازیم بهتر بشه و اگر هم بردم بیشتر mmr بده ولی پشیمون شدم. ارزش نداره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (10-14-2019)
آپدیتی که پیش تر صحبتش بود امروز اومد. و چقدر هم طولانی هست. ولی دقیقا همون مشکلی که من بر سرش اصرار داشتم و بحث میکردم برطرف شده و از این به بعد پارتیهای ۵ تایی فقط با پارتیهای ۵ تایی رو در رو میشن. و یکسری تغییرات دیگر در این باب که از حوصله خارج هست.
با توجه به حجم متن فکر نمیکنم فرصت کنم بتونم ترجمه آپدیت رو مثل سری قبل بزارم ولی اگر سؤالی داشتید بپرسید تا جایی که اطلاع داشته باشم جواب میدم.
مثل اینکه رنک های به حالت قبلی یعنی 5 مدالی برگشته و اگه زیاد هم لوز بدین مدال اتون میاد پایین مثل قبل نیست که فقط درصد اش پاک شده الان مدالوت پایین میاد
رتبهبندی فصل جدید RMM بر اساس مدالها
روی متن کلیک کنید. ^
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بهروز رسانی جدید Ranked Roles مورخ سهشنبه ۱۳ اسفندماه ۹۸
متن بهروز رسانی به انگلیسی
پنهان کننده: ترجمه فارسی
- جبران خلیل جبران
دوستان از آپدیت پریروز (پنجشنبه) Valve اعلام کرد که در طول سال آتی اقدامات آزمایشی برای بهبود بازیساز ترتیب خواهد داد که برای جلوگیری از مطلع کردن سوءاستفاده کنندهها و بالابردن اطلاعات اونها در این باره اطلاع رسانی نخواهد کرد.
اگر میخواهید جزو این اقدامات آزمایشی قرار نگیرید. دستور زیر رو در کنسول بازی وارد کنید.
کد:dota_disable_experimental_gameplay 1
- جبران خلیل جبران
سلام اقا من تازه بازیو نصب کردم بعد توی مچ های all pick یا turbo میخوام هیرو انتخاب کنم invoker غیر فعاله یا میاد ban چرا نمیتونم انتخابش کنم
سلام 40تا مچ انجام بدی همه هیروها باز میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی داداش فقط اینو تو قسمت چت بازی باید وارد کنیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و هر دفعه گیم استارت میشه باید بزنیم یا یه دفعه بزنیم واس همیشه ثبت میشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©