یعنی واقعا کسی ج سوال منو نمیتونه بده!
یعنی واقعا کسی ج سوال منو نمیتونه بده!
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
اول اینطوری نیست که همیشه بازی اولی رو normal بده . من دیدم که بازی اول رو هم vhs گرفتن اما چکار کردن بنده اطلاعی ندارم
شما اگر بعده vhs با روس افتادی دلیل نمیشه feed بدی همین که feed بده ، خودش روی بازی های بعدیت تاثیر میذاره
شما سعی کن all random بری چندین دست رو ببری پشت سر هم . احتمالش هست بری vhs
کی گفته ساپورت k از d کمتر باشه ، من دیدم که با ساپورت اینقدر کیل گرفته و نمرده که خودش بازی رو جمع کرده . پس این تفکرات رو از خودتون دور کنید
Prince Of Persian (07-02-2015)
نه دوست عزیز من میگم 1 2 گیم رو باختم vhs رسید به hs بعد اون همه رو تقریا با KDA خیلی خوب رد کردم اولین باره اینطوری میشه واسم عجیب بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من همه ی بازیام vhs هست حتی اکانتمم که دزدیدن بازم اکانت جدید ساختم vhs هستن، هیروهایی مثل sf -invoker-meepo -blood seeker-و غیره رو پیک کنی و خوب کیل بگیری حله میشه دادا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واسه من که هیچ چیز ج نداد
اتفاقا بازی اول من ns بود که بردم 2-10 بازی بعدیمم blood که اونم بردم 2-32 ، نرمال پشت نرمال . لج کرده با من دنیا
نه دادا لج نکرده لینک دوتا باف اون اکانتیت که میگی اینجوریه رو بده تا بگم مشکلت کجاست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
oink oink - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اخه ناموسن گیم هایی ک وین گرفتمو نگاه کنید KDA رو ببینید score با هیرو ساپورت رو ببینید چرا از vhs اومدم این تازه هرچی وین میگیرم skill میاد پایین تر اخرین بازیو ک دیگه norm زده
پیشنهاد می کنم هیرو ساپرت پیک نکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند دست با این هیروهایی که می گم بازی کنید
anti mage zeus tiny clinkz sf tinker meepo lesharc blood seeker
لازم نیست رو KDA تمرکز کنید
در صفحه ی دوتا باف بر چسبی به عنوان record هست اونا باید رعایت بشن سعی کنید زیاد تو درگیری باشید مردن اصلا مهم نیست
دراپ شدن از هر سطحی ، همون طور که قبلا گفتم به برد و باخت ربطی نداره باید سعی کنید تو درگیریا باشید
من با account قبلیم 5 6 بازی پشت سرهم باختم ولی دراپ نشدم
یک نظر کلی هم می گم اینکه اگه می خواید رنک بالا داشته باشید باید خیلی چیزا رو بدونید ولی مطمئن باشید اگر واقعا بازی تون در اون باشه با 120 بازی راحت رنک بالا می گرید و عملا smurf وقت هدر دادنه
120 ^ 25 = 3125 با هر اکنت smurf باید حدود 130 تا بازی تا لول 13 شدن انجام بدید که همین مقدار می تونه 3125+ رنک شما رو بالا ببره با هیرو هایی که می تونن تکی بازی رو جم کنن که نام بردم .
به رنکی که دارید قناعت کنید
به نظره من پابلیک بازی کنید خودتونم حرص ندید به خاطر این چیزا .
Playmate - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats
در پناه حق .
همان طور که گفتم شما باید رو اون صفحه record دقت کنید و تو درگیریا باشید مردن یا کشتن ، باختن یا بردن اصلا مهم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق باشید
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 07-03-2015 در ساعت 12:00 AM
Mohammad_ai69 (07-03-2015)
من طرف رو دیدم گاو بود کلا 14 تا گیم داشت از 2 تا گیم اولش خوب بود بعد اون 12 تا lose پشت هم داشت با wr
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©