نوشته اصلی توسط
FCB
قوی باش رضا جان. در کنار لحظه لحظه سختیهایی که میکشی بدون وجودی نظارهگر توست...من خودم الان یک هفته هست که خواهر عزیز و جوانم رو از دست دادم...اما از خدا گلایهای ندارم...راستش رو بخوای فکر خودکشی به سرم تابحال زده اما از وقتی فهمیدم که اون خوشحاله سعی میکنم خوشحال باشم.
از بعد این واقعه ایمان من به خدا خیلی بیشتر شد...چون خواهر من اهل نماز و روزه نبود متاسفانه اما با اینحال مورد شفاعت قرار گرفت...به این پی بردم که خدا بدون شک روشنفکرترین، عاقل ترین، حکیمترین و عادلترین وجود هستی است که یک نفر میتونه برای خودش تصور بکنه و تازه باز هم از اون حد بزرگتر خواهد بود...
اگر امروزه شرایط ما سخت شده بخاطر این هست که مستضعفینی که روزی علیه طاغوت و در جهت برپایی حکومت خدا قیام کردند وقتی به مقام و منزلت رسیدند گذشته و هدف خودشون رو فراموش کردند و سر از کاخ مرمر و امثالهم درآوردند...مردم هم بالطبع پیرو ملوک خود شدند...
تمام چیزی که میتونم بگم این هست که شرایطی که امروز داریم فارغ از تمام سختیها و بالا و پایینیهاش، موقت هست...شاید در برههای که احتمالش زیاد هم هست وضع وخیم بشه اما این رو مکتوب همینجا عرض کنم که این مردم و این شیعیان بعد از مدتی به اون چیزی که شایستهاش هستند خواهند رسید. قبلش خرمشهرها خواهیم داشت...
من با وجود از دست دادن یکی از عزیزترین افراد زندگی حقیرم ایمانم به خدا کم که نه بلکه بیشتر شد و هنوز امیدوارم...خوبه در این ایام مثال امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) رو بزنم که وقتی از حضرت زینب پرسیدند در کربلا چه دیدی؟ آن جمله معروف رو جواب داد: ما رأیت الا جمیلا. چیزی جز زیبایی ندیدم(!)
امام سجاد تا ۲۵ سال پس از عاشورا تحمل دیدن سر بریدن گوسفند یا مرغ رو نداشت اما از القاب حضرت سید الساجدین و زین العابدین شد. بودن در مسلک حق و بالاخص نماینده اون علی (ع) از اول هزینه داشته و دارد. مهم آگاهی مردم هست که جلوی صفینها و خوارجها گرفته بشه...
باشد که انشاءلله آن امت و نسل سرنوشتساز بشریت ما باشیم...هیچ کار خدا بیمصلحت نیست...توکلتون به خدا باشه...اوست که خالق و قادر است. از بادیه نشینی موسی (ع) را برانگیخته و پایاندهنده فرعون میسازد و از مادر پاک سرشت و باکره مسیح (ع) رو بدون پدر میآفریند و در بین عرب جاهلیت محمد (ص) را برمیانگیزد.
ما اینجا اومدیم که امتحان پس بدیم. باشد که نمره قبولی رو کسب کنیم و بدونید که خدا شرایطی رو که در اون قرار دارید قطعا درک کرده و با عدالت قضاوت خواهد کرد. ما هیچوقت متعلق به این دنیا نبودهایم. شعر معروف رو بیاد بیارید...ما ز فلک بودهایم یار ملک بودهایم // بازهم آنجا رویم منزل ما کبریاست