دوتا ۲ پچ 7.00 - آپدیت ها + بحث و گفتگو

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 533

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    7053
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    سلام به همگی
    پچ جدید خیلی Flex میخواد و باید علاوه بر هیروی جدید چندتا آیتم رو هم بشناسید که به نظرم این چندتا واقعا کاربردی هستند

آیتم Mage Slayer که علاوه بر 20% مجیک رزیستنس، هیرویی که بهش اتک میدید 35% اسپل دمیج کمتری وارد میکنه بصورت پسیو.
    این آیتم روی Slark فوق العادست و همینطور Spectre بعضی بازی ها که حریف نوکر زیاد داره و معمولا BKB هم نمیزنه. میشه بجای Blade mail مستقیم این آیتم واسش گرفت.

آیتم Orb of corrosion واسه هیروهایی مثل خرسه Lone یا Lycan، Veng میتونه خوب باشه

همینطور Helm of dominator 2 آیتم خوبی به نظر میرسه برای Lycan و Chen

Eternal shroud امتحان نکردم ولی فکر میکنم واسه BB جواب باشه

Arcane blink برای هیروهایی مثل Sf, Jakiro, Enigma

Overwhelming blink برای Axe, Cenator, Tide به درد میخوره

هیروها : از آلتیمیت هیرو جدید بگم که کاملا بروکن هست و حتی تانک حریف نصف هیل رو یه ضرب میکشه

هیرو Lycan با وجود این دو آیتمی که گفتم، دوباره نقطه قوت گرفته و میاد بالا

والا پچ که خیلی جذابه و خیلی باهاش حال میکنم ایتم های جدیدم واقعا کمبودشون حس میشد اما بنظرم باید حداقل یک ایتم هم میزاشتن که با Platemail درست بشه
    تنها ایرادی که میتونم به پچ بگیرم اینه که بعضی شارد های هیرو ها نسبت به بقیه هیرو ها واقعا قوی تره و برای بعضی هیرو ها بیشتر از 1400Gold ارزش داره مثل Storm/Shaman/PA/Venge/Viper/Timbersaw
    راجب هیرو های استرنج داری اشتباه میکنی از اونجایی که هر 3 هیرویی که گفتی راحت با بلینک اینیشیت میکنن و استان هم دارن و وقتی با ایتم Owerwhelming Blink دگر کنن باید تا پوزیشن هیروهای حریف تغییر نکرده بلافاصله استان کنن و اینجا slow ایتم Owerwhelming ویست میشه و تازه خیلی هم گرونه.اما واقعا ایتم قویه و برای الکمیست عالیه سریع میتونه فارمش کنه.
    پوز1 هایی که بشدت قوین:
    1-Bloodseeker
    2-CK
    3-WK
    4-Troll
    5-Alche
    6-TB
    Lycan خیلیییییی قویه میدلینش و شما از این به بعد میتونید فرست ایتم book برید و بفرستید جانگل تا فارم کنن چون 3 هیرو global شده و فارمتونو سریع میکنه.Dominator level 2 هم عالیه براش بخصوص اگه اون انشنت Thunderhide رو بگیرید 70تا اتک اسپید بافتون میکنه+Movmment Slow.
    Void هم با وجود نرف شدن mkb و بش هیرو اما همچنان قویه بخاطر حالت Echo sabre بودن بشش.

بلادسیکر خیلی قویه دست کمش نگیرید از نظر من بهترین کری پچه

2. 2 کاربر مقابل از ba4ma3n عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

reza (12-25-2020),Sharingan (12-27-2020)