گفتگو پیرامون مسابقات حرفه ای + اخبار

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 147

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #18
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    امروز به @Sharingan گفتم که دوست دارم Spirit بیاد بالا و واقعا دمشون گرم عجب بازی کردن جلوی iG دست مریزاد

در اینجا می‌تونید مصاحبه Torontotokyo بازیکن پوزیشن ۲ این تیم با Dove رو پس از بازی با iG ببینید که من بخشی از اون رو نقل قول میکنم:

تورانتوتوکیو:
    نمی‌دونم چرا مردم ما رو دست کم گرفتند، ما در مسابقات Dotapit خوب عمل کردیم. شاید بازی‌های تمرینیمون رو با دیگر تیم‌ها نمی‌بینند؟ درکل ما همیشه معتقدیم که می‌تونیم هر تیمی رو شکست بدیم

پنهان کننده: پی‌نوشت
    در بین تیم‌های حاضر من که شخصا هیچ ترجیحی بر قهرمانی هیچ کدومشون ندارم. واقعا از بازی هر سه لذت می‌برم. قهرمانی LGD رو به خاطر Ame و داستان غم‌انگیز ti8 و اون سرزنش شدناش دوست دارم مخصوص که این دوره هم تیمی‌های سابقش جزو ۱۶ تا بودن و همچنین برد دوم faith_bian و y و از اونطرف هم برد Secret رو برای Matu که گفته بود بعد ti7 دعوت به دیدار نخست وزیرشون دعوت نشده و Jerax و Topson تونسته بودن ببیننش همچنین قهرمانی دوباره او و Puppey و همچنین از همه مهم‌تر اولین قهرمانی zai که واقعا خوشم میاد ازش و در نهایت دوست دارم Spirit قهرمان بشه چون تیم جوونی هستند و خیلی passionate هستند و به تنها چیزی که فکر میکنن دوتا بازی کردن و برد رقیبانشون هست و نه پول و مقام و همچنین اینکه underdog هم هستند و dark horse مسابقات به حساب میان و در کل داستان هیجان انگیزی میشه بردشون در ti10
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 2 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

reza (10-17-2021),Sharingan (10-17-2021)