سلام من در بازی دنده دو کلاسیک بعد از اینکه تمام مراحل رو رفتم و در نهایت به اینترنت وصل شدم گفت اکانت شما بخاطر هک بازی مسدوده (بن شده)لطفا بگید چیکار کنم.
سلام من در بازی دنده دو کلاسیک بعد از اینکه تمام مراحل رو رفتم و در نهایت به اینترنت وصل شدم گفت اکانت شما بخاطر هک بازی مسدوده (بن شده)لطفا بگید چیکار کنم.
کاش افلاین بازی نمیکردین. از وی پی ان یا برنامه دیگه ای استفاده کردین این اواخر حین بازی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://help.steampowered.com/en/wiz...ame/?appid=570
روی لینک کلیک کنید تا به سایت مستقیم استیم برید. لاگین کنید اونجا یه اپشن با عنوان unban باید وجود داشته باشه. بزنید و اگر از شما متن خواست، اینطور بنویسید:
Hello Steam support,
I was playing main event tier 2 offline, and when I connected to internet, game accidentally showed me "BAN" message accusing me of "hacking" while I did nothing wrong
I hope you understand this and "Unban" my account once again so I could be able to play.
Yours sincerely
اگر ایمیل خواست، حتما ایمیلی که اکانت روش دارید رو وارد کنید
من از بازی لف دادم و خب گفت ۳ بار سینگل درفت وین کنم تا باز بشه بازی هم کردم و ۳ تا وین هم گرفتن ولی الان ویسم بن شده و حتی tip هم نمیتونم بدم یه کمکی میکنید چیکار کنم درست بشه؟
ویرایش توسط TheO_OBolt : دیروز در ساعت 11:50 PM
behavior scoreتون اومده زیر 8000 هر بار که لفت میدین 600 تا اینا میاد پایین ریپورت هم شده باشین بدترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها راه چاره اینه که همینطوری بازی کنین بدون اینکه تخلفی کنید تا اروم اروم بیاد بالا.
هر 15-16 گیم یک بار behavior score اپدیت میشه و اگه تخلفی نداشته باشید و ریپورت هم نشده باشید 100-200 تا میاد بالا. گیمای توربو هم حسابه تو پروفایل دوتا کنار دکمه edit profile میتونید چک کنید که اخرین بار کی بروز شده.
خیلی اروم میاد بالا ولی کلا چاره دیگه ای نیست. درکل باید رعایت کرد دیگه چون هرچی بیاد پایین تر پلیرای وحشی زبون نفهم تری میندازه باهاتون که هم کیفیت گیم ها بدتر میشن و هم اینطور پلیرای زیاد الکی ریپورت میکنن و این یعنی behavior score بیشتر طول میکشه بیاد بالا. باز زیر 8000 زیاد بد نیست اما دورو بر 6000 اینا من دیدم خیلیا گیر کردن و سخت میتونن بیان بالا. محدودیت های خود گیم هم هست یعنی زیر 6000 که تایپ نمیتونین کنین، زیر 5000 pause نمیتونید بدید، زیر 3000 رنک کلا نمیتونید پلی بدید. به 1هم برسه که اکانت دوتاتون کامل بنه
سعی کنید اصلا عمدی لفت ندید، جوری بازی نکنید که ریپورت بشین، با بقیه پلیرا جر و بحث نکنید (اگه جلو خودتونو نمیتونید بگیرید کلا چتتونو میوت کنید و فقط رو بازی تمرکز کنید) خود دوتا چتا رو چک میکنه و رفتارتون تو بازی هم ثبت میشه مثلا ایتم شکونده باشین یا afk کرده باشین و غیره... و بعدا توی اعتبارسنجی ریپورتای همتیمیاتون استفاده میشه و اگه گیم نتونه ریپورتو تایید کنه میفرسته برای overwatch که اونجا هم یه پلیر دیگه نظر میده، کلا اگه رفتار بدی نداشته باشید ریپورتای الکی رو خود گیم یا overwatch تشخیص میده اما درکل جوری بازی نکنید که بهونه بدید دست هم تیمیتون که ریپورتتون کنن
قبل بازی کردن هم جدول قطعی برق شهرتونو از اپلیکیشن برق من یا تلگرام یا هرجا که هست چک کنین که الکی الکی ابندون نشید. اگرم یک بار ابندون خوردید حداقل دیگه اون روز رو پلی ندید،بار اول که ابندون میکنید زیاد مجازاتش سنگین نیست اما بعد از اون اگه تو همون روز دوباره گیم لفت بدید bs بدتر افت میکنه و اگه تو یک هفته بیشتر از 2-3 بار ابندون داشته باشید هم مقدار bs که برای هر ابندون از دست میدید بیشتر میشه و هم تعداد گیم مجازاتی سینگل درفتی که باید بزنید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©