خب قبل از هر چیز باید بگم اصلا و به هیچ وجه انتظار نداشتم من رای بیارم چون خودم اومدم به پوریا رای دادم رفتم تا اینکه امروز یکی از بچه ها پی ام داد ممد چی شد این تاپیک چرا ازت سوا نمیپرسن و این حرفا که متوجه شدم رای آورم
مهرداد ایشالله اون Earthshaker میدونه چیکار کنه باهات که منو...
• اسمت چیه ؟
محمد
• فامیلیت چیه؟
دوست ندارم بگم اونایی که باید بدونن میدونن و تو فیسپوک با هم هستیم منجمله خودت
• متولد چه سالی و ماهی هستی؟
اردیبهشتسال رو هم نمیگم فقط بدونید جزو دسته جوانان حساب میشم
• لقب داری اگه اره چیه؟
در real life اکثرا بهم میگن باب اسفنجی بعضی هم میگن لینکولنتو نت بهم میگن ممد ساوه یا palamat
• رنگ مورد علاقت چیه؟
سبز ! هر سبزی باشه دوست دارم حتی لجنی
• غذای مورد علاقت چیه؟
ماکارونی رو خیلی دوست دارم همینطور گوشت ماهیچه گوسفند(2 3 ماه هست گوشت خور شدم )
• الان چی تنته؟
انتظار داری چی باشه؟ زیرپوش با شلوارک
• خواننده مورد علاقت؟
والا آدم خاصی نیست چون از شجریان و شکیلا و هایده گرفته تا Eminem و تتلو و همه خواننده ایرانی خارجی گوش میدم جز چند تا خارجی نظیر selena gomez و fu**** justin beiber
• بازیگر مورد علاقت؟
ایرانی زیاد نمیشناسم اما امین حیایی،الناز ساکر دوسترو خیلی دوست دارم خارجی هم تا دلتون بخواد طرفدارشونم اما بهتریناشون : jeremy rener, amber heard, jennifer lawrence, jason statham, sean bean و بقیه معروف ها که اکثرا میشناسن
• رشتت چیه؟
ریاضی فیزیک و انشالله داریم آماده میشیم بریم برای مهندسی شبکه یا sql server اما با این وضعیت درس مهندسی صنایع هم قبول نمیشم
• نظرت در مورد این آدم ها :
1. میلاد بچه خوبی هست خیلی اتفاقی با هم آشنا شدیم و همون موقعی بود که مدیر سایت قبل بود اما خب من یک ممبر معمولی بودم اما کم کم با هم رفیق شدیم و الان داریم با هم کار میکنیم همکاریمون هم فراز و نشیب های زیادی داشته که خودتون شاهد برخی هاش بودید اما با منطق با همشون برخورد کردیم و الان با هم
خیلی چیزا رو در میون میزاریم و همکاری فراتر رفته
2. 3 4 سال میشه تو دنیای نت باهاش رفیق هستم از اون نوباس که فقط ادعاش میشه) بچه بسیار مؤدبی هست ( ب خودم رفته
) یکبار تو همین تورنمنت قبل باهاش بحثم شد زدیم به تیر و تار هم اما باز رفیق شدیم و امیدوارم باز هم با امثال پوریا آشنا بشم چون کمیابن
3. خودت که اصلا حرفشو نزن انقدر نوبی که حد ندارهاما از بچه های ریدکال بودی اونجا باهات آشنا شدم خیلی بچه با صفایی هستی و با اینکه سنت ازم بیشتره اما بازم هر چی گفتم نه نگفتی
4. پوریا بچه باحالی هست فقط یکم خالی میبنده که تازگیا فکر کنم ترامادول میخوره بهتر شده))) قرار بود با هم تیم بدیم تورنمنت قبل که نشد اما انشالله سعیمون بر این تورنمنت آتی هست
5. اصلا حرف این یکی رو نزن ! انقدر باهاش خاطره دارم تو نت که فکر کنم موهای سرم هم کم بیاد ! با هم تو سایت قبل آشنا شدیم آیدیش nightwolf بود باهاش دو دست 1v1 زدم troll vs naga دو دستم جاهامو عوض کردم بازم بردمش و بعدش رفاقت عمیق تر شد ریدکال و گارنا و... (دورانی داشتیم)
6. حسین کسی هست که به هم فحش ناموس هم بدیم خندمون میگیره ! کلا در حالت عادی با هم حرف میزنیم میخندیمو اینکه سابقش تو نت از من خیلی بیشتره چون از مهدکودک فکر کنم نت داشته
کسی هم هست که هوای آدم رو داره و نمیزاره تو نت دست تنها باشی و تا بتونه کمکت میکنه
7. فرزاد! اون موقع که من مسئول igg بودم اومد برای ثبت نام گفت بلدم تو cm خوب پیک کنم و بازیم خوبه ولی بازیش متوسط بود اما با یک سری هیرو carry بازی میکرد و آخر بازی شاخ میشد و میگفت بیاید با من بازی کنید بازی یادتون بدم
بعد با هم تیم nemesis رو زدیم که افتضاح بود